Vyhrajte elektrickou koloběžku Xiaomi od Mobil Pohotovost

Soutěž
Vyhrajte elektrickou koloběžku Xiaomi od  Mobil Pohotovost
Fotografie: mp.cz
  • Ve spolupráci s MobilPohotovost.cz vyhlašujeme soutěž o elektrickou koloběžku
  • Jde o Xiaomi Mi Electric Scooter Essential
  • Soutěžní otázka zazní v pořadu Future Cast, výhoda je, když budete sledovat živě v 16:00

Elektromobilita nejsou jen auta s elektrickým pohonem, ale třeba i elektrické koloběžky, které jsou praktickým doplňkem například při častých cestách do center měst. A právě takovou koloběžku můžete vyhrát v soutěži, kterou jsme připravili ve spolupráci s mp.cz a soutěžní otázku vyhlásíme v pořadu Future Cast.

O co hrajeme?

Konkrétně soutěžíme o koloběžku Xiaomi Mi Electric Scooter Essential, tedy opravdu hodnotnou cenu. Jde o koloběžku s dojezdem až 20 kilometrů, výkonem 250 W a maximální rychlostí 20 km/h.

Jak hrát a vyhrát?

  1. Budeme rádi za odběr na našem YouTube kanále.
  2. V úterý 2. 3. 2021 od 16:00 hod. se dívejte živě na náš pořad FutureCast na našem YouTube kanále, nebo přímo v článku na fDrive.cz. V rámci pořadu vyhlásíme soutěžní otázku. Kdo nestihne živý přenos, na YouTube bude k dispozici, jako vždy, i záznam.
  3. Svou odpověď na soutěžní otázku vyplňte do formuláře níže. Pokud to stihnete v průběhu živého vysílání Future Castu a hodinu po něm (tedy 2. 3. 2021 od 16:00 do 18:00), zapíšeme vás do slosování pětkrát, budete tak mít mnohem vyšší šanci vyhrát. Je to odměna za to, že nás sledujete živě.
  4. Počkejte si na slosování a vyhlášení vítěze, kterého vyhlásíme na webu a bude kontaktován také e-mailem.

Soutěž probíhá od 2. 3. 2021 16:00 hod. do 8. 3. 2021 23:59 hod. Výhrou je „Elektrokoloběžka Xiaomi Mi Electric Scooter Essential“. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Pokud se vám formulář nezobrazuje, využijte tento odkaz.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze