Mobil Pohotovost má zajímavé slevy na elektro-koloběžky Xiaomi

Mobil Pohotovost má zajímavé slevy na elektro-koloběžky Xiaomi
Fotografie: mp.cz
  • Na vybrané elektrokoloběžky Xiaomi je sleva 2 500 až 3 000 korun
  • Jde o tři modely různých parametrů, takže si vyperete dle Vašich potřeb
  • Můžete využít i expresního doručení do 1 hodiny přes Liftago

Mobil Pohotovost nabízí zajímavé slevy i na produkty z oblasti elektromobility. Výrazně levněji teď pořídíte především elektrokoloběžky od Xiaomi.

V akci jsou všechny tři nové modely, které Xiaomi představilo v druhé polovině léta. Základní Mi Scooter Essential je v akci za 8 490 Kč (sleva 2 500 korun). O něco lepší Mi Scooter 1S aktuálně vychází na 11 490 Kč (původně 13 990 korun). A nejvýkonnější model Mi Scooter Pro 2 s maximálním dojezdem a nejvyšší rychlostí může být váš za 13 990 Kč (sleva 3 000 korun).

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S

Kteroukoli ze zlevněných koloběžek si můžete u koupit na splátky bez navýšení, kdy navíc nezaplatíte ani korunu. Další akční nabídky najdete na mp.cz.

Bleskurychlé nakupování

Chcete mít doma zboží co možná nejrychleji? Svoji objednávku si můžete od Mobil Pohotovosti nechat doručit jedním ze tří způsobů:

  • Na kteroukoli ze 13 prodejen (do 30 minut)
  • Expresně službou Liftago (do 1 hodiny)
  • Na vaši adresu (do druhého dne)

Všechny prodejny Mobil Pohotovosti jsou vám k dispozici jako výdejní místa. Bezpečné nakupování je prioritou, a proto je výdej objednávek extrémně rychlý a prakticky bezkontaktní. Zboží si doma pohodlně objednáte na e-shopu mp.cz, zaplatit ale můžete až přímo na prodejně – hotově i kartou.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze