Volvo za váš plug-in hybrid zaplatí první rok výdaje na elektřinu. Jak to funguje?

Volvo za váš plug-in hybrid zaplatí první rok výdaje na elektřinu. Jak to funguje?
  • Celkové množství spotřebované energie vám automobilka vynásobí cenou 4,34 Kč za 1 kWh
  • Nabídka se vztahuje pouze na plug-in hybridní modely Volvo objednané v ČR

Přemýšlíte nad pořízením plug-in hybridního modelu a poohlížíte se také po vozech Volvo? Možná pro vás bude silným argumentem to, že značka každému zákazníkovi vrátí náklady za elektřinu, kterou projezdí za první rok.

Volvo XC60 T8 (2017)

Automobilka proplatí náklady za elektřinu, které bude monitorovat prostřednictvím aplikace Volvo on Call. Jednou z mnoha funkcí bude i monitorování spotřeby energie. Přijde v aktualizaci, která dorazí v období od 20. 4. 2020 do 7. 6. 2020. Množství celkově spotřebované energie v kWh zjištěné v aplikaci Volvo on Call u konkrétního automobilu v průběhu roku bude vynásobeno cenou 4,34 Kč za 1 kWh.

Pro získání náhrady spotřebované energie se řidič musí po převzetí automobilu přihlásit do aplikace Volvo on Call. Nabídka platí pouze pro řidiče, který bude automobil užívat alespoň po dobu 12 měsíců, do aplikace Volvo on Call se proto v daném vozidle po dobu roku zdarma nesmí přihlásit jiná osoba.

Nabídka je určena pro plug-in hybridní automobily Volvo nově zakoupené v ČR. Neplatí pro čistě elektrické modely a platnost je pro automobily objednané v ČR v období od 16. 10. 2019 do 15. 10. 2020. Pro proplacení elektrické energie je rozhodující den objednání, datum dodání automobilu zákazníkovi není podstatné.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze