Už i navigaci Sygic si můžete pustit v Apple CarPlay

6
Už i navigaci Sygic si můžete pustit v Apple CarPlay
Fotografie: sygic
  • Po dlouhém vyjednávání se společností Apple se povedlo domluvit zahrnutí navigace Sygic do Apple CarPlay
  • Automatická aktualizace se ukáže jen malému procentu uživatelů
  • Ostatní musí vyhledat aplikaci v App Storu a poté se aktualizace nabídne

Spolupracovat se společností Apple není nic jednoduchého. Americký gigant je s trochou nadsázky dosti tvrdohlavý a jen nerad dává na rady ostatních. Často využívá i své velikosti a ve chvíli, kdy chcete mít v App Storu svojí aplikaci, musíte přistoupit na jeho podmínky. Že vyjednávání není jednoduché ví i navigační aplikace Sygic.

Apple CarPlay

Apple si ještě nedávno stál v případě CarPlay za svým a o „vpuštění“ jiných aplikací mezi ty své nechtěl slyšet. Naštěstí se ledy pohnuly, a tak v CarPlay můžete používat například Google Maps, WhatsApp a nově také navigaci Sygic. Aktualizovaná verze je již nyní v App Storu. Aktualizace však automaticky vyskočí jen malému procentu uživatelů. Pokud mezi ně nepatříte, tak stačí jít do App Storu, vyhledat aplikaci a aktualizace se vám nabídne.

Diskuze ke článku
Jakub
Zrovna včera jsem hledal jestli bude Sygic v AA. Mapy a waze sice fajn ale jako navigace nic moc.
Michal
Tak nevím jestli je to výhra. Vlastním Sygic pro Mirrorlink a není o co stát. Aktualizace map 1x za rok, zastaralé POI, neumí přepočítávat trasu na základě dopravních informací, ve městech zdlouhavé trasy oproti jiným.. to z map Apple a navigaci v CarPlay jsem byl příjemně překvapen. Lepší než Google a jeho "slepé" mapy a o hlasové navigaci nemluvě. Jediná výhoda Sygic je offline navigace, ovšem za cenu zastaralých map.
Pietor
Konečně je to tady, bohužel tučný příplatek 929 Kč... Chápu, že se jejich snažení musí zaplatit, ale to mi přijde celkem hodně. Pochopil bych 300 Kč, ale 929 Kč mi přijde dost...
Tom
Nadmořskou výšku jsem používal celkem často. Člověk aspoň ví, jak moc po silnici stoupá, nebo klesá a jak je vlastně vysoko. Pak to zrušili, asi proto, aby to teď mohli prodávat zvlášť..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze