Uber zavedl novou službu Comfort a vylepšuje Black

Uber zavedl novou službu Comfort a vylepšuje Black
Fotografie: Uber
  • V Praze je k dispozici nová služba Comfort, Black dostal možnost volby preferencí ze strany zákazníka
  • Nová služba Comfort je na úrovni mezi Selectem a Blackem, ovšem je mírně levnější než Select

Uber v Praze zavedl novou službu Comfort, která je úrovní mezi službami Select a Black, ale díky nižší sazbě za minutu vychází levněji než Select. Zároveň Uber vylepšuje službu Black o možnost volby preferencí ze strany zákazníka. A právě tuto funkci dostává i nová služba Uber Comfort.

Uber Comfort

S naší novinkou Uber Comfort si budou pražští uživatelé moci objednávat jízdy v pohodlnějších vozech, s nejlépe hodnocenými řidiči a s individuálním přístupem, a to za cenu jen o malinko vyšší než u UberX. Služba je navržena pro všechny naše uživatele, kteří chtějí do cíle své cesty dorazit odpočatí a v dobré náladě. Novinku pak ocení i řidiči, protože ti s nejlepším hodnocením a s vozem odpovídajícím vyšším nárokům budou mít možnost dosáhnout na ještě vyšší odměny,” popisuje novinku mluvčí Uberu Luisa Elster.

V obou službách, tedy Comfort i Black, si cestující mohou před jízdou navolit preference. Například to, zda si chtějí s řidičem povídat, nebo jestli preferují ničím nerušenou jízdu. K dispozici jsou pak i volby spojené s užitím klimatizace ve vozu. U služby Uber Black to je například i informace, že mají více zavazadel. Pasažéry, kteří naopak zvolí službu komfort, jistě potěší i prodloužený čekací čas, který jim umožní se před nástupem bez stresu rozloučit se svými blízkými nebo v klidu dokončit schůzku.

Novou službu Comfort ale podle našich informací nelibě nesou řidiči služby Select, jejichž vůz nespadá do kategorie Comfort. I když mají hodnocení třeba i mnohem vyšší, než je minimum pro službu Comfort, například s Octavií nejsou do této služby zařazeni. A zákazníci raději využívají Comfort, který je kromě těchto výhod i o něco levnější. V tomto případě cenová politika nereflektuje rozdílnost služeb a zákazníci, kteří preferují delší čekání řidiče před jízdou, by jistě byli ochotni za něj zaplatit odpovídajícím způsobem.

tisková zpráva,
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze