Uber nabídne i elektrokola. Spojil síly se společností Jump

Uber nabídne i elektrokola. Spojil síly se společností Jump
  • Flotila 250 elektrokol bude k dispozici prozatím pouze v San Franciscu
  • Později se má služba rozšířit i do dalších měst
  • Vše potřebné zařídíte přes váš chytrý telefon
  • Za 30 minut zaplatíte v přepočtu okolo 40 korun

Uber rozšiřuje svůj repertoár služeb, avšak prozatím pouze v San Franciscu. Společnost, která provozuje alternativní taxi, se spojila s firmou Jump. Ta provozuje elektrokola v San Franciscu. Uber tak svým zákazníkům umožní si pro lepší dopravu objednat přes aplikaci také kolo.


Služba bude dostupná prozatím pouze v San Franciscu, ale rozšířit se má i do jiných měst. Za půl hodiny jízdy uživatelé zaplatí 2 dolary, tedy 40 korun. Na celé San Francisco, kde žije více jak šest milionů obyvatel, bude k dispozici 250 elektrokol.

„Jsme nadšeni z této spolupráce a z jízdních kol, která nám umožní poskytnout lidem bezpečné a pohodlné cestování ve městě,“ řekli zástupci společnosti Uber při oficiálním představení projektu.

Všech potřebné bude integrováno do samotné aplikace Uber ve vašem chytrém telefonu. Elektrokolo si zarezervujete, vyzvednete, dojedete tam, kam potřebujete, a poté jej vrátíte. Peníze se vám podle všeho strhnou z vaší karty, tak jako tomu je při využívání stávajících služeb Uberu.

Zdroje: jumpbikes.com, uber.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze