Toyota Connected Europe představí nové služby mobility

Toyota Connected Europe představí nové služby mobility
Fotografie: toyota
  • Společnost se bude zabývat zlepšením služeb například v oblasti organizované spolujízdy nebo sdílení vozidel
  • Nový podnik s počáteční investicí 4,5 milionu britských liber by měl zaměstnávat 35 až 50 lidí

Společnost Toyota Connected zaměřená na mobilitu na bázi moderních technologií zakládá firmu Toyota Connected Europe. Nový start-up se sídlem v Londýně podpoří v Evropě nové obchodní aktivity v oblasti mobility. Bude se zabývat zlepšením služeb například v oblasti organizované spolujízdy, sdílení vozidel nebo dálkového rozvozu.

Toyota Connected Europe se přizpůsobuje tomu, jak zákazníci z různých částí světa chápou potřeby mobility. Cílem je zlepšovat zkušenosti evropských řidičů i pasažérů. Efektivní využívání nejmodernějších technologií pro analýzu dat má přinést evropským zákazníkům pestřejší a bohatší zkušenosti v oblasti mobility.

Toyota Connected Europe využije vysokou koncentraci datových specialistů, techniků a vývojářů softwaru v Londýně. Nový podnik s počáteční investicí 4,5 milionu britských liber by měl zaměstnávat 35 až 50 lidí. TCEU podpoří sdílenou mobilitu a správu vozového parku pro spotřebitele, firmy, státní organizace i další zainteresované subjekty.

Rostoucí zájem Toyoty o vývoj vyspělých řešení mobility odráží změnu celkového přístupu v automobilovém průmyslu v důsledku nástupu umělé inteligence, systémů autonomního řízení a konektivity vozidel.

O Toyota Connected

Toyota Connected stojí v čele globálního vývoje automobilky Toyota v oblasti služeb mobility pro spotřebitele, podniky a státní organizace s využitím technologií zpracování dat z vozidel, strojového učení a kontextových dat. Prosazuje vývoj platformy služeb mobility (MSPF) od Toyoty, tedy cloudového digitálního ekosystému, který nabízí nástroje nezbytné k uvádění různých služeb mobility na trh.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze