Toto je zatím nejdokonalejší pohled na Teslu Cybertruck. Ukázala se na Investor Day

2
Toto je zatím nejdokonalejší pohled na Teslu Cybertruck. Ukázala se na Investor Day
Fotografie: Tesla Motors
  • Veřejnost měla šanci nahlédnout i do kabiny vozu
  • Výroba Cybertrucku se spustí již letos v létě

Včera proběhla poměrně důležitá akce Investor Day, kde byly představeny novinky ze světa automobilky Tesla. O jedné z nich blíže informuje electrek.co a týká se dalšího vývoje Tesly Cybertruck. Ta je nejvíce očekávaným elektrickým modelem značky za posledních několik let, který má přinést spoustu inovací. Nyní ale máme šanci vidět předprodukční beta verzi Cybertrucku, která konečně nabídla i pohled do jeho útrob. Jak ukazuje níže přiložené video, vystavený koncept má prakticky sériový vzhled a zajímavě uspořádanou kabinu. V ní nechyběl ani klasický volant, byť nabízel hranatější tvar, který můžeme vidět u mnoha aktuálních vozů francouzské značky Peugeot.

Návštěvníci výstavy si všimli taktéž toho, že vůz měl na sobě celou plejádu kamer. Ty pravděpodobně slouží systému Autopilot, který má být v ještě dokonalejší verzi. Co se týče výroby, ta by se měla dle posledních zpráv rozeběhnout již letos v létě. První vyrobené kusy sériové Tesly Cybertruck ale k rukám zákazníků nedorazí dříve než počátkem příštího roku. Je tak ještě brzy spekulovat o případných cenách prvního elektrického pick-upu s logem Tesla.

Diskuze ke článku
Martin Lacina
Martin Lacina
To je tak hrozne osklive. :-)

Ty kamery v predni masce dole budou hodne platne az trochu zaprsi.
Josef L
Josef L
První kdo to bude kupovat jsou Rusové, hlavně kdyby to stálo 6 mil. :) Věřím, že si to i do Prahy koupí pošukové, kteří tam jezdí 6 metrovými pick-upy. Venkovní kamery na našich zaprasených silnicích jsou nepoužitelné.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze