Tesla Model S co nevidět dostane facelift

  • Tesla po 4 letech plánuje facelift pro Model S
  • Změny se týkají především vzhledu
  • Očekává se také lehké zdražení

V červnu tomu budou 4 roky, co Tesla uvedla Model S na trh. Nepsaný automobilový zákon tedy velí provést alespoň malé omlazení. Facelift u Tesly probíhal vlastně po celou dobu produkce, neb každé auto průběžně stahuje aktualizace softwaru. Poprvé by ale měl být pozměněn i „hardware“. Podle všeho půjde o upravení přední masky tak, aby korespondovala s SUV modelem X a nově představeným modelem 3.

Tesla Model S

Přední světla budou nově fungovat pouze za použití „in“ technologie LED, zadní světla by se měla dočkat nové grafiky. Poslední změnu zevnějšku představuje rozšířená paleta barev, kterou najdete v konfigurátoru. Uvnitř najdou své místo sedadla z modelu X, což pro nás znamená hlavně možnost ventilace. Zákazníci volali po úložných prostorách, a tak úplně poprvé bude například ve dveřích schránka na různé předměty.

Důležitá a zároveň smutná zpráva je zdražení, které by mělo s omlazením modelu přijít. Automobilka chce faceliftovaný Model S prezentovat jako luxusní automobil a tím jej odlišit od modelu 3. Počítáme, že oficiální představení nové Tesly S, a to včetně doposud nejsilnějšího modelu s označením P100D, o kterém se již pěkných pár týdnů šeptá, bude otázkou několika dní, maximálně týdnů.

Zdroj: jalopnik.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze