Sygic vám nově zobrazí i boční náklon vašeho auta

7
Sygic vám nově zobrazí i boční náklon vašeho auta
  • Novince se říká Cockpit a je dostupná jak pro systém iOS, tak Android
  • Navigace vám dá informaci i o nadmořské výšce nebo přetížení

Sygic je velmi populární navigační aplikace, která se i v České republice těší velké oblibě. Na aplikaci se neustále pracuje, o čemž svědčí i nedávná dohoda s Applem. Sygic tedy můžete používat i přes infotainment vašeho auta, pokud má podporu CarPlay.

Nyní Sygic přišel s novou funkcí, které říká Cockpit. Novou funkcionalitu oceníte především tehdy, pokud máte váš chytrý telefon připnutý v držáku na skle či palubní desce. Novinka integruje do aplikace nové funkce, které můžete sledovat v průběhu navigování. Patří mezi ně náklon automobilu, nadmořská výška, kompas či přetížení. Pro veškeré údaje se využívají senzory telefonu.

Jak novinka vypadá přímo na displeji telefonu se můžete podívat na oficiálním videu, které vše dobře popisuje. Novinka je k dispozici jak pro telefony se systémem Android, tak iOS.

Diskuze ke článku
Danny Czech
Danny Czech
Nejzbytečnější funkce, co jsem zatím viděl. Navigace se mají zjednodušovat a funkce automatizovat. Ne tam tlačit za každou cenu blbosti pro nikoho, akorát to bude odvádět od pozornosti. Tato funkce nezlepší bezpečnost, spíš bude příčinou nehod z nepozornosti.
Leos
navigaci Sygic jsem měl. A mám hodně špatné zkušenosti. Už nikdy!!!
Petr
Navigace Sygic super!!! Mám již řadu let a využívám zejména mimo EU. Dopravní info "traffic" mne již mnohokrát ušetřilo čas.
Co se týče novinky Cocpit, tak již v minulosti měl Sygic nadmořskou výšku jako volitelný, resp. nastavitelný údaj na displeji. Pak to zrušili a nyní se k tomu vrací. Tomu dávám palec nahoru. Pro mne jeden z údajů, které využívám.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze