S nabíjením od dotační žádosti až po instalaci wallboxu pomůže chytre-nabijeni.cz

S nabíjením od dotační žádosti až po instalaci wallboxu pomůže chytre-nabijeni.cz
Fotografie: chytre-nabijeni.cz
  • Chytre-nabijeni.cz má řešení pro domácnosti, bytové domy, firmy i hotely a restaurace
  • Zařídí dodání a instalaci wallboxů a pomůže i s dotační žádostí

Expertní internetový obchod www.Chytre-Nabijeni.cz je dodavatelem špičkových dobíjecích stanic pro domácí použití, pro firmy a instituce.

Na trhu wallboxů existuje velké množství zařízení, které se liší nejen svým výkonem, ale také dalšími parametry jakými jsou například funkce vyvažování zátěže, využívání přebytků fotovoltaické elektrárny, poskytování statistik, které můžete následně uplatnit v nákladech firmy, přihlašování pomocí RFID čipů a další. Všechny wallboxy v naši nabídce je možné ovládat z mobilní aplikace, webového prohlížeče a nebo přes integrovaný displej. Stanice se však liší ve způsobech připojení, které může být přes bluetooth, wi-fi, lan kabel nebo přes integrovanou SIM kartu do sítě mobilního operátora.

Výběr stanice dále může ovlivnit technická infrastruktura daného místa spolu s dostupnou kapacitou přípojky a hlavního jištění.

 

Naši odborníci tuto problematiku detailně znají a jsou schopni s vámi konzultovat vaše požadavky a potřeby a na jejich základě doporučit vhodnou stanici pro váš konkrétní případ.

 

Dodáním vhodné stanice naše práce nekončí. V případě zájmu máme techniky po celé České republice, kteří vám námi dodanou stanici nainstalují, nastaví a zprovozní.

 

Jedná se o oblast, jejíž rozvoj je v mnoha případech podporovaný státem a Evropskou unií. Proto ve svém týmu máme odborníky, kteří se vyznají v této problematice a dokáží nejen poradit zda a jaká dotační výzva se vás týká, ale také připravit potřebné dokumenty a zpracovat samotnou dotační žádost.

Wallboxy v podzemní garáži

Soustředíme se na oblast nabíjení elektromobilů, ve které se potřeby a nároky uživatelů mohou výrazně lišit podle místa a způsobu využití. V této souvislosti uplatňujeme různý přístup tak, abychom byli schopni nabídnout maximální podporu a profesionální služby všem typům zákazníků.

 

Pro domácnosti

Ať už jste naprostý laik, technický nadšenec nebo ošlehaný elektrikář, dokážeme s vámi vést srozumitelnou komunikaci a ušetřit vám spoustu času a starostí s řešením domácího nabíjení. Zařídíme vše od dodání wallboxu, přes jeho instalaci až po zpracování dotační žádosti. Dokážeme vám také poradit, jak efektivně využít energii z fotovoltaické elektrárny, jak správně kombinovat dotační žádosti pro maximalizaci dotační podpory, jak získat levnější elektřinu nebo jak je možné přeúčtovat náklady na nabíjení firemních aut z domácnosti na firmu.

 

Pro bytové domy a SVJ

Instalace nabíjecí stanice ve společných prostorech obvykle vyžaduje souhlas všech vlastníků a zvýšené nároky na škálovatelnost řešení. Dokážeme vám poskytnout nejen erudovaný odhad ceny, ať víte v jakých intencích uvažovat, ale poradit také fungující metody společného financování, navrhnout řešení, které zajistí postupný rozvoj a financování dobíjecí infrastruktury. Podobně jako v jiných oblastech, i zde jsme připraveni zajistit komplexní řešení včetně fyzické realizace a zpracování dotační žádosti.

 

Pro firmy

Pro všechny velikosti firem najdeme vhodné řešení. Obvykle je důležité mít správnou autentifikaci uživatelů, ať už dobíjíte pouze svá auta nebo umožníte nabíjet i vašim zákazníkům. Při dobíjení více aut současně je důležité nepřekročit vyhrazenou kapacitu odběru elektřiny a v neposlední řadě mít perfektní přehledy o dobíjecích relacích, spotřebě jednotlivých uživatelů, případně kombinované přehledy z více lokací současně nebo zahrnutí dat z nabíjení ve veřejných dobíjecích stanicích. Umíme vám nabídnout jak AC stanice s limitovaným výkonem 22 kW, tak i rychlonabíjecí DC stanice s výkonem přesahujícím 100 kW. Rádi vám nabídneme dohledová centrum či vzdálenou správu.

 

Hotely a restaurace

Víte, podle čeho si majitel elektromobilu vybírá hotel nebo jakou restauraci preferuje? Nabídněte svým hostům vyšší komfort a zviditelněte svůj podnik na mapě dobíjecích stanic. Starosti o to, jak umožnit přístup pouze vašim hostům, případně jak účtovat odebranou elektřinu nechejte na nás. Stanici vybereme, nainstalujeme, nastavíme a dodáme vám veškeré potřebné příslušenství a znalosti.

 

Samozřejmě máme řešení i pro další typy zákazníků, jako jsou např. kancelářská centra, instituce, veřejné parkoviště apod.

 

Navštivte naše stránky, vyberte si wallbox a nechejte nám na sebe kontakt. Rádi vám připravíme nabídku. U domácností bude nabídka obsahovat i cenovou kalkulaci včetně předpokládané ceny instalace a výše dotační podpory, aby jste měli dopředu představu o celkových finančních výdajích.