Rokycany mají u Benziny novou nabíjecí stanici. E.ON ji už uvedl do provozu

aktualizováno
10
Rokycany mají u Benziny novou nabíjecí stanici. E.ON ji už uvedl do provozu
  • Nabízí nabíjecí standardy CCS Combo, CHAdeMO i Mennekes
  • Stanice je dle našich informací již v provozu

Aktualizováno 19. 7. 2019

Nabíjecí stanice společnosti E.ON, která stojí na čerpací stanici Benzina v Rokycanech, je dle našich informací už v provozu. Vedle nabíjecí stanice jsou vyhrazena dvě místa a pro nabíjení budete potřebovat kartu společnosti E.ON.

Původní informace z 3. 7. 2019

Další nová nabíjecí stanice vyroste mezi Prahou a Plzní, a to v Rokycanech u čerpací stanice. Půjde o rychlonabíjecí stanici společnosti E.ON s nabíjecími standardy CCS Combo, CHAdeMO i Mennekes, a to až o výkonu 43 kW. Pro nabíjení budete potřebovat nabíjecí kartu E.ON.

Jak nabíjet elektromobil u rychlonabíjecí stanice E.ON?

Díky umístění nabíjecí stanice přímo u čerpací stanice Benzina si při nabíjení můžete zakoupit nějaké občerstvení. Za předpokladu, že všechno půjde tak jak má, by stanice podle slov společnosti E.ON měla být uvedena do provozu 4. 7. 2019. Všechny podrobnosti už teď najdete v naší mapě nabíjecích stanic.

Diskuze ke článku
VB
Tohle tady mělo být před 3 roky ....E-Nira apod. Už dojedou ????
Láďa_MIEV
Patriku, dobrá a čerstvá informace, chválím. Stanice ještě zabalená, nikde na mapách (na fDrive už ano :)) - možná jste jel kolem..., nebo máte dobrý zdroj ;)) Většinou se píše o "nových" nabíječkách, které už nějakou dobu fungují.
Nevíte prosím, zda bude a kdy nabíječka v Klatovech, nebo blízkém okolí? Děkuji, L.S.
Láďa_MIEV
Potvrzuji, kolega včera večer nabíjel. vyzkoušeno přes aplikaci i kartou.
Evolt
Evolt
Naposledy upraveno: 19. 7. 2019 20:01
,,Aktualizováno 19. 4. 2019", poté ,,Původní informace z 3. 7. 2019" Tak přeci jen to nebyl Marty McFly, von to byl totiž Patrik celou tu dobu kdo tu cestoval v čase! :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze