První kvartál budou nabíjecí stanice MOLu stále v testovacím režimu

9
První kvartál budou nabíjecí stanice MOLu stále v testovacím režimu
Fotografie: Martin Pultzner, fDrive.cz
  • Původní plán byl v průběhu prvního kvartálu přejít na placené tarify
  • Momentálně na nabíjecích stanicích společnosti MOL můžete nabíjet zdarma

Společnost MOL staví na svých čerpacích stanicích i nabíjecí stanice pro elektromobily. S tímto trendem MOL začal koncem minulého roku s tím, že začátkem nového roku se přejde na placené tarify.

Vyzkoušeli jsme nabíjení na nových stanicích MOL. Do konce roku je zdarma

Jednoho dne se tak skutečně stane, ale podle našich informací to bude až v druhém kvartále letošního roku. Společnost MOL chce i nadále testovat své nabíjecí stanice, které v testovacím režimu nabízí zdarma. MOL chce vše důkladně otestovat, aby vše fungovalo tak, jak má.

S příchodem druhého kvartálu MOL přejde na placené tarify. Původní informace byla taková, že za DC nabíjení zaplatíte 333 Kč a za pomalé AC nabíjení 259 Kč. Nedávno však svůj ceník změnilo IONITY a možná i MOL bude muset přemýšlet, zda nenabídne účtování za odebranou elektřinu.

Diskuze ke článku
Jiří Korec
Jen ať intenzivně testují. Protože až zavedou ty nesmyslné platby za ty dnes už "pomalé" DC nabíječky tak už toho moc nevyzkouší. Uvidíme, třeba se pletu. Ale účtování za kWh se mi zdá víc fér.
Jan Vecera
Jan Vecera
Naposledy upraveno: 24. 1. 2020 02:18
.
realista
Testovat=nemame software pro placeni a jeho tvorba jde prilis pomalu
Paveel
Já bych ještě vymyslel čip a nějakou app , ale takovou, kterou konkurence nemá. Taky bych vymyslel tarify ala ČEZ , ať se u té choutky dobíjet pořádně elektromibilista zapotí. No a ten kdo nemá u elektromibilu velký kufr, kde by mohl vozit všechny čipy a návody k nabíjecím podmínkám by mohl natankovat taky, ale minimálně za takovou cenu jakou má ionity :-):-):-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze