Přijďte nás navštívit na veletrhu čisté mobility e-Salon

e-Salon Praha 2022
Přijďte nás navštívit na veletrhu čisté mobility e-Salon
Fotografie: Nová Večerní Praha
  • Veletrh můžete navštívit od pátku do neděle mezi 10.−17. hodinou
  • Letos jsme se zaměřili na jednostopá vozidla
  • Náš stánek se nachází v hale č. 3

Jako každý rok v listopadu, tak i letos se na výstavišti v pražských Letňanech koná veletrh čisté mobility, technologií a řešení pro e-mobilitu e-Salon. Jde o největší akci svého druhu v naší republice. Minulý ročník navštívilo více než 80 tisíc návštěvníků, což dokazuje, že zájem o elektromobilitu stále narůstá a s narůstajícím zájmem se zvyšuje i počet zajímavých exponátů a vystavovatelů.

Na akci samozřejmě nechybí ani naše zastoupení. Letos jsme se na našem stánku v hale 3 zaměřili na jednostopá vozidla a můžete si u nás prohlédnout motocykly od kalifornské firmy Zero Motorcycles, které patří k naprosté špičce ve světě, a také několik výkonných elektrických koloběžek + motocykly společnosti Sur-Son od našeho partnera Unicooltech. Mezi koloběžkami máme i upravenou verzi Dualtron Thunder 2, kterou jinde neuvidíte.

Hlavními lákadly veletrhu pak jsou Volkswagen ID.7 Shooting brake jako koncept Space Vizzion, Hyundai Ioniq 6 nebo Škoda Vision 7S. Nechybí ani několik velkých stavebních a průmyslových strojů, městské užitkové stroje, skútry, čtyřkolky, stánky s nabíjecími stanicemi a mnoho dalšího. Veletrh je pro veřejnost otevřený od pátku 11. 11. do neděle 13. 11. od 10:00 do 17:00 (v neděli pouze do 16:00).

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze