Premiéra Škody Vision E byla k vidění kdekoli na světě. Díky VR

2
Premiéra Škody Vision E byla k vidění kdekoli na světě. Díky VR
  • Sto vybraných lidí dostalo k dispozici VR Daydream a mohli sledovat premiéru kdekoli na světě
  • Společně s HTC se mohli na premiéru podívat i lidé v několika městech světa

Technologie lidi umí spojovat. Díky nim můžeme komunikovat s lidmi na druhé straně světa a dokonce jim ukazovat věci, které jsme si například zrovna koupili. Škoda Auto ale především v Šanghaji představila Vision E a díky virtuální realitě a aplikaci v chytrém telefonu mohli tuto premiéru sledovat lidé na celém světě. Stačilo pouze mít staženou aplikaci „Škoda VR“, která je zdarma a najdete ji jak v obchodě Google Play, tak i App Store.

Škoda Vision E VR

„Těší nás, že můžeme představit studii Škoda Vision E v Šanghaji a současně i na celém světě,“ říká Stefan Büscher, vedoucí marketingu společnosti Škoda Auto. „Společně s našimi partnery Google a HTC se rozjíždíme i ve virtuálním světě a zveme přátele a příznivce naší značky, aby nás na této cestě doprovodili. Díky novým technologiím a aplikaci ŠKODA Virtual Reality-App mohou zájemci prozkoumat studii z domova a odtud také zažít, jak bude vypadat mobilita budoucnosti,“ dodává Büscher.

Automobilka současně s prezentací Vision E na autosalonu v Šanghaji pozvala hosty k tematickým akcím ve vybraných městech na celém světě. Na nich mohli návštěvníci prezentaci sledovat prostřednictvím nejmodernějších brýlí pro virtuální realitu VIVE od HTC a příslušných sluchátek. Mohli se přitom vžít do role reálného návštěvníka autosalonu, rozhlédnout se na místě a novou studií Vision E individuálně prozkoumat. Další výhoda virtuální reality: zájemci se tímto způsobem mohli seznámit s inovativním elektrickým pohonem, prozkoumat futuristický design emocionálně řešeného coupé a také mohli vyrazit i na digitální zkušební jízdu. Škoda nabídla tuto premiéru společně s partnerem HTC, a to hned v několika městech, například v Berlíně, Bratislavě, Madridu, Mladé Boleslavi, Oslu či Praze. Nechyběla ani Šanghaj a Tel Aviv.

Druhé pomyslné dveře mohlo otevřít 100 vybraných osobností. Prostřednictvím brýlí pro virtuální realitu Daydream se ponořily do digitálního světa. O přenos se staral chytrý telefon Motorola Moto Z. Vybrané osoby tak mohly celou prezentaci Vision E sledovat v pohodlí svého domova či kdekoli na světě. Celou sadu VR obdrželi tito lidé již 1. dubna.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
Otrávený P.
Co je platné, že Kabaň je skvělý designér, když ŠKODA dokáže svými koncepty zaujmout, ale do výroby vždy pošle úplně něco jiného... Nedivím se, že Kabaň utekl k BMW...
Mě to také štve, když se dělají z lidí blbci...
Patrik
Proč se nad tím pozastavuješ, je to stejné jako s těmi ošizenými potravinami, které se nestydí nám prodávat. Čecháčkové mají své místo a mají být rádi, že jsou rádi, natož mít svůj názor...
Když máš peníze, kup si cokoli jiného nežli Škodu, je přece spoutu krásných aut...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze