Porsche Česká republika zahajuje projekt nabíjecí infrastruktury MOON

Obsahuje fotografie z veletrhu AMPER v Brně
Porsche Česká republika zahajuje projekt nabíjecí infrastruktury MOON
  • Cílem je nabídnout firmám i soukromým zákazníkům komplexní služby pro nabíjení elektromobilů
  • Produktová řada MOON zahrnuje také systémy pro trvale udržitelnou výrobu elektrické energie a její uchovávání

Porsche Česká republika je lídrem na českém trhu elektromobilů,“ říká Franz Pommer, jednatel společnosti. „Spuštěním projektu MOON navazujeme na několikaletou systematickou osvětu a podporu elektrické mobility, která již přináší první obchodní úspěchy.“ V loňském roce byl každý druhý elektromobil, nově registrovaný v České republice, značky Volkswagen. Její aktuální nabídka je tvořena modely e-up! a e-Golf. V závěru loňského roku byl na český trh uveden lehký užitkový vůz Volkswagen e-Crafter a nedávno se začalo prodávat prémiové SUV Audi e-tron. Příští rok bude ve znamení modelové ofenzivy, jejímž nosným pilířem bude zcela nová rodina elektromobilů Volkswagen I.D. s mimořádně dlouhým dojezdem a praktickou využitelností v každodenním provozu.

Komplexní nabídka značky MOON pro soukromé i veřejné využití bude sahat od elektronicky řízeného kabelu pro nabíjení střídavým proudem a výkonem až 22 kW přes nástěnné nabíječky, domácí akumulátorové systémy a fotovoltaické nabíjecí systémy až po zařízení pro rychlé nabíjení stejnosměrným proudem o výkonu až 300 kW. Sofistikovaná nabíjecí zařízení mohou být komfortně ovládána i na dálku prostřednictvím aplikace v chytrém telefonu.

Produktová řada značky MOON zahrne nástěnné nabíječky MOON Wallbox ve třech různých variantách Basic, Connect a Community pro nabíjení střídavým proudem o výkonu 3,6 až 2 × 22 kW. Pro domácí nabíjení i nabíjení na cestách je určena sada MOON2Go Complete Set AC 22 kW. Především pro firmy jsou koncipovány nabíjecí stojany MOON AC Charger s nabíjecím výkonem až 2 × 22 kW. Segment rychlého nabíjení stejnosměrným proudem pokrývají produkty MOON Power Charger DC 24 a MOON Power Charger DC 75-300, u nichž číselná část označení udává nejvyšší výkon nabíjení.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze