Podívejte se na souboj Davida s Goliášem aneb Ford F-150 vs. Tesla Cybertruck

14
Podívejte se na souboj Davida s Goliášem aneb Ford F-150 vs. Tesla Cybertruck
  • Video bylo k vidění na tiskové konferenci, kde Elon Musk Cybertruck představil
  • Oficiální informace o výkonu a točivém momentu si Tesla nechala pro sebe
  • Cybertruck se bude prodávat ve třech verzích

Elon Musk na tiskové konferenci, kde představil Cybertruck, ukázal mimo jiné i několik hlavních výhod elektrického pick-upu. Jednou ze silných stránek všech elektromobilů je točivý moment, který je k dispozici ihned.

Pokud jste celou tiskovou konferenci sledovali, tak jste souboj mezi Cybertruckem a Fordem F-150 jistě viděli. Jestli ne, tak teď máte možnost. Jde prakticky o nelítostný souboj, kdy Ford mohl dělat cokoli, ale králem této disciplíny byl jednoznačně Cybertruck.

O výkonu, podobně jako o kapacitě baterií, Tesla nic neprozradila, takže hodnotu točivého momentu můžeme jen odhadovat. Každopádně po zhlédnutí tohoto videa vám asi bude jasné, že málo ho rozhodně nebude. Cybertruck se bude prodávat ve třech verzích. Základní varianta startuje na ceně 39 900 dolarů, což je v přepočtu cca 920 tisíc korun. Na jedno nabití zvládne ujet 400 kilometrů a zrychlení z klidu na sto je otázkou 6,5 sekundy.

Podívejte se na Teslu Cybertruck přímo z místa dění!

Diskuze ke článku
Velkou <>
Porovnavat zadni nahon s 4x4 je fakt hrdinstvi



Nehlede na rozlozeni vahy a chvilce zaberu obou aut
Daniel Havranek
Proboha proc f-150 nema zapnute 4x4? To je ale ubohost...
Simeon
Já nevidím poměřování sil, ale naivní podfuk :-D... Nechali rozjet mnohem těžší auto dřív, kinetika pak lehce utrhla zadní gumy do smyku bez a pro sichr raději nechali Fordu jen zadní náhon aby adheze byla poloviční a předek jel jen jako trakař. Těžší by to měla Tesla i kdyby Ford jen zustal stát na ručce. Za mě jasný palec dolů pro PR Muska ????
Adam
Opravdu David vs Goliáš .... Ford nebude vážit ani polovinu

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze