Podívejte se, jak to vypadá v prvním českém Tesla Storu

4
Podívejte se, jak to vypadá v prvním českém Tesla Storu
  • Zákazníky bude mít na starost Dominik Hasala, který působil ve vídeňském Tesla Storu
  • Dodávky všech Tesel do České republiky budou zahájeny v únoru 2020
  • Během prvního čtvrtletí příštího roku se můžeme těšit i na dostupnost skladových vozidel

Podívejte se, jak to vypadá v prvním českém Tesla Storu

Po ohlášení dřívějšího otevření první oficiální Tesla prodejny v Praze se redakce fDrive.cz vydala přímo na místo, kde jsme si mohli prohlédnout líbivé prostory Tesla Storu a samozřejmě také samotné elektromobily této značky. Zájemci si mohli užít rovněž testovací jízdu v některém z vozidel Tesla Model S, Model X či nejnovějším Modelu 3.

Fotografie z premiéry pražského Tesla Storu

Dodávky všech Tesel do České republiky budou zahájeny v únoru 2020 a během prvního čtvrtletí příštího roku se můžeme v českém showroomu dočkat rovněž skladových vozidel. Zákazníky bude mít na starost Dominik Hasala, který dosud působil v Tesla Storu ve Vídni. Ceny nabízených vozidel si můžete prohlédnout přímo nově v českém konfigurátoru nebo našem článku.

Diskuze ke článku
Petr Tobiášek
Petr Tobiášek
Určitě budou měnit redaktora, když ten redaktor je spolumajitel těchto portálů :D :D
Rezek
Redakce, nemůžete vyměnit toho rádoby redaktora ve videu? Vyloženě mi vadí, neumí vystupovat před kamerou a tváří se jak kdyby snědl všechnu moudrost světa. Působí jak namyslenej fracek.
Peter
Suhlasim na toho tipka s tym neprirodzenym skerenim a skarede zuby sa neda naozaj pozerat.
mato
Nie je to až také zlé, ale ešte ich čaká dlhá cesta. Odporúčam sa inšpirovať na YouTube videá od Mr Mobile -- zábery, strih, kvalita obrazu aj zvuku, komentár (obsah aj dikcia). Aj v CZ/SK regióne je niektorá tvorba na veľmi vysokej úrovni. A tento web je už dosť veľký na to, minimálne počtom ľudí, aby produkoval kvalitu. Držím palce.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze