PlugSurfing rozšířil svoji působnost do severských zemí

PlugSurfing rozšířil svoji působnost do severských zemí
  • Mapa se rozrostla o téměř 3 400 nabíjecích míst v Norsku, Švédsku a Finsku
  • Třetinu z těchto nových lokalit tvoří rychlonabíječky

PlugSurfing je systémem placení za nabíjení, ať už skrz pořízený čip, nebo aplikaci. Jeho aplikace slouží k usnadnění cestování elektromobilem po Evropě prostřednictvím mapy nabíjecích stanic s možností výběru z bohaté nabídky elektromobilů, kdy jen vyberete ten váš a aplikace automaticky nastaví nabíjecí konektory, které bude vyhledávat v mapě.

PlugSurfing čip

PlugSurfing oznámil, že od března spolupracuje s firmou Fortum Charge & Drive, která buduje nabíjecí stanice v severských zemích, konkrétně v Norsku, Švédsku a Finsku. Mapa se rozrostla o téměř 3 400 lokalit, třetina z nich jsou rychlonabíječky.

„PlugSurfing vám do vaší kapsy nadále prostřednictvím čipu přináší každý evropský nabíjecí bod. To pro vás činí nabíjení ještě snadnější a atraktivnější, ale také nám pomáhá proaktivně utvářet budoucnost elektrické mobility od dechberoucích fjordů Norska až po tisíce finských jezer. Opravdu doufáme, že budete rádi poznávat přírůstky na naší mapě nabíjecích stanic v severských zemích,“ sděluje k této příležitosti společnost v tiskové zprávě.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze