Aplikace PlugSurfing v novém kabátu

Aplikace PlugSurfing v novém kabátu
  • Prostředí je více intuitivnější a aplikace stabilnější
  • Ukládat si můžete vaše oblíbené nabíjecí stanice
  • Aplikace automaticky vyfiltruje vhodné stanice dle modelu vašeho vozu

Jestliže cestujete se svým elektromobilem do ciziny, pak jistě budete znát aplikaci PlugSurfing. Jde o systém placení, ať už skrz pořízený čip, nebo aplikaci. A právě aplikace se dočkala nové aktualizace. Co vše přinesla?

Aplikace PlugSurfing dostala nový, přepracovaný design, který je více přehledný. Po přihlášení máte k dispozici pět oken: mapu nabíjecích stanic, seznam, skenování QR kódu, vaše oblíbené stanice a nastavení vašeho účtu. Potěší bohatý seznam elektromobilů. V nastavení účtu si tak vyberete ten váš a aplikace automaticky nastaví možné nabíjecí konektory, které bude vyhledávat v mapě. Manuálně si je však můžete upravit.

Prostředí se nám zdá lépe optimalizované a aplikace se neseká, což se dříve úplně říci nedalo. Však jsme také s touto aplikací absolvovali cestu přes Německo směrem do Paříže, takže můžeme hodnotit. Placení pak probíhá skrz kreditní kartu, kterou máte spárovanou s vaším účtem v aplikaci – doporučujeme tedy mít zajištěný datový balíček. Ovšem u některých stanic potřebujete čip, jehož přiložením na příslušné místo provedete platbu (opět za pomocí spárované platební karty) a zahájíte nabíjení.

PlugSurfing před pár dny oznámil spolupráci s nabíjecími stanicemi Sodetrel, kterých je ve Francii 700. Nově tak například cestu do Paříže zvládnete s jedním jediným čipem a aplikací.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze