Pizza u vás doma za 7 minut? Toyota Tundra PIE Pro váš sen ráda splní

Pizza u vás doma za 7 minut? Toyota Tundra PIE Pro váš sen ráda splní
  • Robotická ramena připraví čerstvou pizzu během cesty k zákazníkovi
  • Příprava jedné pizzy nezabere více než 7 minut od úplného začátku až po bezpečné uložení do krabice

O futuristickém konceptu od Toyoty jsme vás informovali již v lednu a po několika měsících tady máme první hmatatelný (a i „ochutnatelný“) výsledek. Japonský výrobce automobilů ve spolupráci s řetězcem rychlého občerstvení Pizza Hut představuje automobil snů všech milovníků italské pochoutky.

Toyota Tundra PIE Pro Pizza Hut

Automobil Toyota Tundra PIE Pro myslí nejen na vaše chuťová pohárky, ale i na životní prostředí – pohon zajištěný vodíkovými jednotkami totiž znamená nulové emise. O samotnou přípravu pizzy se postarají dvě v zádi umístěná robotická ramena od Nachi Robotics Systems, která připraví čerstvou pizzu během cesty k zákazníkovi. K práci jim samozřejmě neschází ani lednice nebo přenosná, avšak vysoce výkonná trouba.

Výrobce slibuje, že příprava jedné pizzy nezabere více než 6 až 7 minut od úplného začátku až po bezpečné uložení do krabice. Ve chvíli, kdy proces začne, otevře první robotická ruka lednici, ze které vytáhne zákazníkem navolenou pizzu. Tu následně uloží do trouby a zavře lednici. Druhá robotická ruka upečenou pizzu vytáhne, rozkrájí a vloží do krabice.

Toyota Tundra PIE Pro Pizza Hut

Myšlenka se nám jakožto velikým milovníkům pizzy líbí. Malou vadou na kráse je snad jen absence opravdu 100% čerstvé pizzy z právě uhněteného těsta. To by se však mohlo změnit s příštím modelem, co myslíte?

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze