Nová 2K autokamera Niceboy vás upozorní na radary a k tomu nabídne mobilní aplikaci

Nová 2K autokamera Niceboy vás upozorní na radary a k tomu nabídne mobilní aplikaci
Fotografie: Niceboy
  • Autokamera zvládne natáčet 2K záznam v reálném rozlišení a interpolované 4K video
  • Na rychlostní radary i úseková měření kamerka s předstihem upozorní

Niceboy dnes představil novou autokameru Pilot XR Radar, která je oproti předchozí generaci obohacena o funkci detekce rychlostních radarů. Mimo to disponuje GPS a 2K rozlišením nebo Full HD s 60 snímky za sekundu. Uživatele potěší také jednoduchá instalace pomocí magnetického držáku, kompaktní rozměry kamery nebo ovládání přes aplikaci v telefonu.

Kompletní výbava pro bezpečnou jízdu

Autokamera Pilot XR Radar je vybavena databází rychlostních radarů i úsekových měření, na které vás s předstihem upozorní. S integrovaným modulem GPS kamera automaticky zaznamená souřadnice a rychlost. Program kamery pak navíc zobrazuje trasu v Google Mapách. Jistotu ochrany nahrávky v případě nehody dodává G-senzor, který zaznamená náhlou změnu pohybu a nahrávanou sekvenci uzamkne. Se širokým úhlem záběru v hodnotě 170° pak máte jistotu, že kamera pojme vše, co se před vaším vozem děje.

Ostré záběry v různých podmínkách

Kvalitu záznamu zajišťuje senzor Sony IMX 335 a čip Novatek 96670. Interpolované 4K rozlišení s kodekem H.265 a nativní 2K pak zprostředkují vysoce detailní nahrávky, celoskleněný 7vrstvý objektiv disponuje světelností f/1.8. Díky technologii Wide Dynamic Range navíc autokamera lépe snímá obraz v kontrastních světelných podmínkách.

Z dalších funkcí zaujme podpora Wi-Fi pro ovládání autokamery skrze mobilní aplikaci v chytrém telefonu, parkovací mód nebo podpora až 128GB paměťových karet. Praktický je rovněž magnetický držák pro snadnou manipulaci s kamerou.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze