Nedokážete si Cybertruck představit na silnici? Podívejte se na video

2
Nedokážete si Cybertruck představit na silnici? Podívejte se na video
  • Jistému uživateli Instagramu se povedlo Cybertruck natočit v reálném provozu
  • Cybertruck se bude prodávat ve třech verzích, kdy nejsilnější z nich zvládne ujet až 800 kilometrů na nabití
  • První kusy mají zákazníci dostat za dva roky

Elon Musk to opět dokázal. Říká se, že i negativní reklama je reklama. Zda ve vás Tesla Cybertruck vzbuzuje negativní, nebo pozitivní emoce, je ve vaše rozhodnutí. Jedna věc se Cybertrucku upřít ale nedá. V dnešním světě automobilů vypadá jako zjevení z jiné planety a vzbuzuje nesmírnou pozornost. Překvapení musíte být o to více, když ho potkáte na silnici, jako se to povedlo uživateli Instagramu se jménem chicago-roy.


Za Cybertruckem na videu jede Tesla Model X. Elektrický pick-up z dílny Tesly se bude prodávat ve třech konfiguracích. Ta nejsilnější nabídne až 800 kilometrů dojezdu na jedno nabití. Objednávat můžete i vy. Stačí složit zálohu 100 dolarů, což je při aktuálním kurzu zhruba 2 300 korun. První zákazníci mají dostat Cybertruck za dva roky.

Podívejte se na Teslu Cybertruck přímo z místa dění!

Diskuze ke článku
Potvora
Je neuvěřitelné, jak prťavě to Xko v závěsu za Cybertruckem vypadá...:-)
wUnp
Cybertruck je výbornej... Každopádně by to chtělo víc aut jako je toto a za rozumnou cenu... Já si osobně auto kupovat nehodlám z důvodu že je vše drahé ale cybertruck na cena/výkon za to fakt stát bude takže zvážím koupi pokud teda bude legální v EU... xD

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze