Název MOON si zapamatujte. Stanice tohoto jména budou stát u dealerství koncernu VW

Název MOON si zapamatujte. Stanice tohoto jména budou stát u dealerství koncernu VW
  • Importér Porsche Česká republika byl vybrán do pilotního programu nabíjecí infrastruktury s názvem MOON
  • Postupně budou mít u sebe nabíjecí stanice MOON všichni dealeři koncernu Volkswagen, kteří budou muset mít nabíjecí stanici

ČEZ, PRE, E.ON, ale také další společnosti nyní poskytují nabíjení elektromobilů. Pomalu se tak může stát, že ve světě elektromobility bude velká roztroušenost, jako je tomu ve světě spotřební elektroniky. Jeden telefon nabíjíte jedním kabelem, druhý má ale zase kabel úplně jiný. Minimálně tomu chce předejít koncern Volkswagen. Porsche Česká republika, výhradní importér značek Audi, SEAT, Volkswagen a Volkswagen Užitkové vozy, se v té souvislosti dostal do pilotního programu projektu MOON. O co jde?

Vedle prodeje elektromobilů startuje Porsche Česká republika projekt komplexního řešení nabíjecí infrastruktury právě s názvem MOON. Česká republika se tak stává jednou z pěti pilotních zemí, kde začala působit stejnojmenná dceřiná firma Porsche Holding Salzburg, který je mateřskou společností i Porsche Česká republika. Značka MOON nabízí dealerům i zákazníkům nejmodernější nabíjecí infrastrukturu zahrnující nejen samotné nabíječky různých výkonů a typů, ale i bateriová úložiště a různé možnosti udržitelných dodávek energie včetně fotovoltaiky. Zákazník si tak bude moci již při objednání nového elektromobilu zvolit sofistikovaný nabíjecí systém ovládaný přes aplikaci, přičemž specialisté značky MOON mu pomohou vybrat nejvhodnější řešení.

Projekt MOON bude mít své nabíjecí stanice, které si už nyní můžete prohlédnout na webových stránkách. Postupně právě tyto stanice budou stát u jednotlivých dealerů, aby se předešlo tomu, že jeden dealer bude mít nabíjecí stanici od jedné společnosti a další dealeři od společnosti jiné.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze