Na světě je první Tesla Cybertruck Patrol pro policii

Na světě je první Tesla Cybertruck Patrol pro policii
Fotografie: up.fit
  • Auto je určeno pro taktické, vojenské, pátrací nebo záchranné operace
  • Integrovány jsou moderní systémy a internet Starlink

Společnost UP.FIT, známá úpravami vozidel Tesla pro vozové parky, představila první Cybertruck Patrol pro polici. Kombinuje pokročilou technologii elektrických vozidel Tesla s odbornými znalostmi společnosti Unplugged Performance v oblasti přizpůsobení a adaptace vozidel. Výsledkem je kompletní řešení na klíč, které splňuje specifické potřeby policejních oddělení.

Technologie a vybavení pro policejní službu

Cybertruck je vybaven očekávanou sadou výstražných světel a sirén. Navíc disponuje modernizovanými rádiovými a počítačovými systémy, které jsou integrovány prostřednictvím specializovaných elektroinstalačních systémů a proprietárních řešení. Tím je zajištěna maximální efektivita a spolehlivost při používání vozidel v náročných podmínkách. Auto lze dále přizpůsobit pro různé specifické mise. Pro taktické, vojenské nebo pátrací a záchranné operace jsou k dispozici přepážky pro vězně, úložiště pro zbraně a speciální nástroje, kryty pro psy a další vybavení. Vozidlo je také vybaveno specializovanými balíčky kovaných kol a pneumatik, vylepšenými brzdovými systémy a volitelnými upgrady pro extrémní použití v terénu. Díky připojení k internetu Starlink je zajištěna nepřetržitá komunikace a přístup k datům i v odlehlých oblastech.

Objednávky a dodávky

Společnost UP.FIT již přijímá objednávky na Tesla Cybertruck Next-Gen Patrol, přičemž první dodávky jsou plánovány na konec roku 2024. Tento pokrok představuje významný krok vpřed v oblasti veřejné bezpečnosti a ukazuje, jak mohou moderní technologie a inovace zlepšit efektivitu a schopnosti policejních sil.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze