Motocykl jako ze sci-fi se představí v pohybu na festivalu rychlosti v Goodwoodu

Motocykl jako ze sci-fi se představí v pohybu na festivalu rychlosti v Goodwoodu
  • Arc Vector se poprvé ukáže v akci na legendárním závodu do vrchu
  • Na trati se motocykl objeví dvakrát denně
  • Na stánku společnosti Arc bude možné se na něm virtuálně projet

Koncem minulého roku jsem vás seznámil se studií superrychlé motorky Arc Vector, doplněnou nejen o inteligentní přilbu, ale také speciální haptickou bundu s hmatovou odezvou. Tou dobou to vypadalo na dosti povedené science fiction a jen stěží jsem si uměl představit, že se něco takového dostane do výroby, natož na silnice. Jak ale nyní informuje cleantechnica.com, na světlo vyšly nové informace a máme se na co těšit.

Společnost Arc bere svůj závazek představit světu high-tech supervýkonný cafe racer opravdu vážně a poprvé představí svůj výtvor v pohybu. A jaká jiná událost se pro takovou prezentaci hodí víc než závod do vrchu na festivalu rychlosti v Goodwoodu, který se letos koná 4. až 7. července. Společnost tím chce dokázat, že motocykl je připravený k výrobě a k dodání zákazníkům někdy příští léto.

Třetí prototyp Vectoru bude představen v oblíbené části Michelin Supercar Paddock, která hostí ty nejmodernější vozy na světě. Na trati se po dobu konání festivalu objeví dvakrát denně. A kdo nebude mít štěstí stroj zastihnout na trati, ten nemusí zoufat, protože společnost Arc bude mít na festivalu vlastní stánek, kde bude možné si motorku prohlédnout a dokonce si pomocí virtuální reality do jisté míry vyzkoušet, jaké to je se na ni projet. Tento zážitek bude ještě umocněn o možnost vyzkoušet si jak inteligentní přilbu, tak speciální haptický oblek.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze