Lamborghini láká na „něco nového a skutečně vzrušujícího“

Pravděpodobně půjde o elektromobil
Lamborghini láká na „něco nového a skutečně vzrušujícího“
Fotografie: Lamborghini
  • K odhalení má dojít už 18. srpna
  • Generální ředitel společnosti Stephan Winkelmann uvedl, že vozidlo bude mnohem použitelnější ke každodenní jízdě než Huracan nebo Revuelto

Jak upozornil motor1.com, Lamborghini sídlící v italském městečku Sant'Agata Bolognesena na Instagramu láká datem 18. srpna, kdy podle vlastních slov odhalí „něco nové a skutečně vzrušující“. Vzhledem k tomu, že už v minulosti značka uvedla, že během Monterey Car Week představí koncept elektrického vozidla a 18. srpen do tohoto časového rámce zapadá, je vysoce pravděpodobně, že půjde právě o něj.


Už v červenci přitom Lamborghini potvrdilo, že jeho prvním elektromobilem bude vůz typu 2+2 grand tourer. Generální ředitel společnosti Stephan Winkelmann pak dodal, že vozidlo bude bude mnohem použitelnější ke každodenní jízdě než Huracan nebo Revuelto.

O specifikacích vozu se ale současně neví zhola nic. Winkelmann jen potvrzuje, že Lamborghini bude dle očekávání sdílet komponenty s ostatními vozy z koncernu Volkswagen, do kterého také patří. To ovšem není nic zvláštního vzhledem k tomu, že už například Urus sdílí platformu s Audi Q7, Bentley Bentayga či Porsche Cayenne.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze