Konečně! Už i dálnice D11 bude mít nabíjecí stanici

2
Konečně! Už i dálnice D11 bude mít nabíjecí stanici
  • Nabíjecí stanici najdete na 80. kilometru dálnice D11 směrem na Hradec Králové
  • Dva rychlonabíjecí stojany společnosti ČEZ jsou umístěny v areálu ČS Benzina

V těchto dnech společnost ČEZ zahajuje provoz dvojice rychlonabíjecích stojanů na 80. kilometru dálnice D11, pouze několik kilometrů před Hradcem Králové. Stojany jsou v areálu čerpací stanice Benzina, šikovně umístěné zády k sobě, což zaručuje výborné parkování celkem čtyř vozidel u nabíjecích stojanů. Podrobnosti už najdete v naší mapě nabíjecích stanic.

Nabíjecí stanice ČEZ

Umístění rychlonabíjecí stanice je výborné. Vozidla jedoucí směrem na Ostravu nemusí kvůli dobití zajíždět do Hradce Králové a můžou pokračovat dál na Olomouc. Ve Vysokém Mýtě pak mají možnost nabít na další, nedávno otevřené stanici se dvěma stojany v areálu čerpací stanice Benzina Expres.

Nabíjecí stojany osvědčeného typu AB Terra jsou ve známé konfiguraci a v barvách společnosti ČEZ. Každý stojan umožňuje rychlonabíjení stejnosměrným proudem s výkonem 50 kW standardy CCS Combo nebo CHAdeMO a „pomalé“ nabíjení střídavým proudem s výkonem 22 kW standardem Mennekes. Celkem je tedy možno nabíjet současně 4 vozidla, z toho 2 rychlonabíjením. Ke spuštění nabíječky je třeba přiložit čip společnosti ČEZ, případně použít mobilní aplikaci Polyfazer Direct.

Nabíjíme elektromobil: rychlonabíjecí stanice ČEZ

Diskuze ke článku
Lubo Mír
Lubo Mír
Vysokému Mýtu bych se vyhnul. Momentálně jsou tam neskutečné kolony.
Honza
A co když pojedu horní cestou? Vamberk, Žamberk, Králíky, Jeseníky? Nikde ani ťuk...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze