Kia velkoryse zlevnila EV6. Šanci máte do konce prázdnin

14
Kia velkoryse zlevnila EV6. Šanci máte do konce prázdnin
Fotografie: Kia
  • Kia přišla s velkými slevami na skladové zásoby předfaceliftového modelu EV6 pro firmy a podnikatele
  • Základní ceny verzí s prodlouženým dojezdem spadly pod milion bez DPH
  • Nabídka platí do konce srpna nebo do vyprodání zásob
  • Navíc lze samozřejmě využít i firemní dotaci od státu

České zastoupení značkyČeské zastoupení značky se začalo zbavovat skladových zásob předmodernizačního provedení Kie EV6 s větší baterií 77,4 kWh a silnějším motorem 229 k. Podnikatelům a firmám nabídla plošnou slevu 164 000 Kč bez DPH (200 000 vč. DPH), s níž se základní cena akčního modelu Earth PRO Plus (V2L zásuvka 3,6 kW, vyhřívání volantu a čtyř sedadel, koženka, tepelné čerpadlo, tmavá zadní okna a solární čelní sklo, adaptivní Bi-LED světlomety s asistentem dálkových světel, elektrické víko kufru, elektrické ovládání předních sedadel a bederních opěrek, bezdrátová nabíječka mobilů, sledování mrtvého úhlu s asistentem vystupování a zadních kolizí) dostala pod milion, konkrétně na 983 309 Kč bez DPH. Využít lze dále státní dotaci v plné výši 200 000 Kč bez daně a cenu o tuto částku snížit, případně využít financování Kia Select se zvýhodněným úrokem 2,99 %.

Ještě zajímavější je sleva pro firmy a podnikatele na skladové kusy vrcholné verze Kia EV6 GT (77,4 kWh/585 k). Tu lze získat za 1 196 417 Kč, případně s dotací za 996 417 Kč.

Privátních klientů se výše uvedená nabídka netýká, ti si však zase mohou vybírat z kompletní nabídky, včetně startovní verze Air (58 kWh/170 k) od 1 239 980 Kč vč. DPH. Zkrátka ale nepřijdou, protože i pro ně je určen akční model Earth PRO Plus s větší baterií, na který dostanou zvýhodnění 80 000 Kč vč. DPH a vyjde je tak na 1 420 980 Kč vč. DPH, tedy o pět tisíc levněji, než skromněji vystrojený, běžný model linie Earth. Navíc dostanou zdarma dobíjecí třífázový kabel typ 2 v ceně 16 047 Kč vč. DPH zdarma. Je třeba si pospíšit, obě nabídky platí do konce prázdnin nebo vyprodání skladů.

Diskuze ke článku
Michal Opluštil
Michal Opluštil
Tak to je hodně slušná diskriminace běžného spotřebitele. Upřímně byt nová Earth Plus za cca 1,15mil.Kc i pro nepodnikatele, tak bych do ni šel...takto trvá nadále plan koupit zánovní.
Dini Dini
Dini Dini
A ted si predstavte ze lze mit stejne nebo lip vybaveny spalovak na OL 50kkm/2roky za 9800 i se ztratou hodnoty. To by tahle Kia musela elektrinu vyrábět ve velkym aby tomu mohla cenove konkurovat.
Jan Vondráček
Jan Vondráček
EV6 GT pod milion pro firmy zní jako neuvěřitelná nabídka. Naopak základní model za 1,25 mil. pro privátní zákazníky zní jako neuvěřitelně špatná nabídka. O EV jsem jako privát uvažoval, ale to by člověk musel okamžitě po nákupu jít dobrovolně odevzdat občanský průkaz a požádat o nesvéprávnost.

Vidím to tak, že na ty svoje krátké trasy místo EV pořídím vysokoobjemový benzín. Nenapadá mě jiný způsob, jak vyjádřit nesouhlas s takovouto diskriminací.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze