Kartou CCS Limit nyní odemknete dobíjení u třetího velkého operátora

1
Kartou CCS Limit nyní odemknete dobíjení u třetího velkého operátora
Fotografie: Martin Pultzner, fDrive.cz
  • Flotilová tankovací karta CCS Limit slouží i elektromobilistům
  • Nyní už s ní uspějete u všech tří velkých tuzemských providerů

Že uživatelé služebních aut už nemusejí na kartu CCS Limit jen tankovat, ale také mohou dobíjet elektromobily, není žádnou novinkou. Jenže pokrytí Česka nabíjecími stanicemi má dosud k ideálu daleko a na mapě stále zejí celé rozsáhlé oblasti, které to mají k nejbližší veřejné nabíječce desítky kilometrů daleko. Tato situace je pro řidiče elektrických aut, křižující republiku, poměrně nekomfortní, a tak se společnost CCS dohodla s třetím operátorem o přístupu k jeho síti. K dosavadním PRE a E.ON tak nově přibylo 231 stanic ČEZ. Celkový počet odběrných míst tak k dnešnímu dni přesáhl číslo 510.

Velice zajímavá, hlavně ve světle budoucího zdražování velkých poskytovatelů, se zdá být cena této služby. S kartou CCS Limit totiž všude platíte 5,50 Kč/kWh. To je kupříkladu výrazně méně než v chystaném ceníku dvou ze tří velkých poskytovatelů, kteří už oznámili ceníky na nový rok, tedy E.ON a ČEZ . Otázku, zda a jak dlouho tyto ceny CCS udrží, jsme položili nejen sobě, ale i zástupcům firmy CCS. Jen co dostaneme odpověď, podělíme se o tuto informaci i s vámi.

Diskuze ke článku
Alex Ander
Alex Ander
Naposledy upraveno: 12. 12. 2021 19:43
Nechal jsem si poslat od nich nabidku. Pry, pokud se nejedna o 50+ vozu, tak lepsi ceny, nez maji dodavatele, nenabidnou. Jako vyhoda zustava sdruzena jednotna karta pro vsechny tri site a jednotna faktura.

Jak se vam povedlo ziskat lepsi cenu?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze