Jste zvědaví na Hyundai Ioniq 5? Takhle by mohl vypadat

Jste zvědaví na Hyundai Ioniq 5? Takhle by mohl vypadat
Fotografie: topelectricsuv.com
  • Hyundai připravuje nové elektrické SUV s názvem Ioniq 5
  • Design zatím úspěšně tají, ale na základě dostupných informací se podařilo vytvořit reálně vypadající render

Hyundai Ioniq 5 jako první vůz vyjede na nové elektrické platformě Hyundai/Kia, jež je určená pro elektromobily. Díky ní bude mít i zajímavé parametry, ale design je stále trochu neznámou. I když Hyundai pilně testuje, prototypy jsou velmi dobře zamaskované. Web topelectricsuv.com ale podle špionážních snímků maskovaného prototypu a studie Hyundai 45 EV, ze které má Ioniq 5 vycházet, vytvořil render, který vypadá velmi reálně.

Hyundai Ioniq 5 by měl vycházet ze zmíněného konceptu Hyundai 45 EV, který odkazuje na studii Hyundai Pony Coupe Concept z autosalonu v Turíně 1974. Hyundai nazývá tento koncept 45 podle strmě skloněných 45stupňových úhlů vpředu a vzadu, které vedly k jeho siluetě ve tvaru diamantu. Zde je obrázek ukazující profil dvou konceptů a nastiňuje podobnost obou návrhů.

Hyundai 45 EV

Hyundai Ioniq 5 a pravděpodobně i další připravované vozy Hyundai Ioniq budou vybaveny pixelovou osvětlovací technologií v předních a koncových světlech. Nedávno jsme v článku přinesli fotografie ukazující přední a zadní světla modelu Hyundai Ioniq 5, v němž je zabudována nová světelná technologie automobilky Hyundai ve stylu Tetrisu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze