Jezdil elektrokamion Tesla Semi na dálnici bez řidiče? Podle fotek to tak vypadá

2
Jezdil elektrokamion Tesla Semi na dálnici bez řidiče? Podle fotek to tak vypadá
  • Fotografie se ukázaly na sociální síti Twitter
  • Podle nich to skutečně vypadá, že za volantem Tesly Semi nikdo neseděl

Když americká automobilka Tesla s velkou slávou ukázala elektrický tahač Semi, mluvilo se o tom, že tento kamion by mohl změnit svět nákladní dopravy. Elon Musk se nezapomněl zmínit, že Tesla Semi je vybavena Autopilotem, podobně jako Tesla Model S nebo Model X. Výroba měla započít už tento rok, ale jak už jsme si u Tesly zvykli, výroba se posunula, a to o rok.


V Americe však není zase takový problém potkat Teslu Semi někde na dálnici, jako se to stalo několik lidem v Kalifornii, kteří se fotkami Tesly Semi pochlubili na Twitteru. Na tom by nebylo nic divného, jenže se spekuluje, že za volantem tahače americké automobilky nebyl žádný řidič. To by bylo od Tesly celkem odvážné i s ohledem na to, že Semi jela po klasické dálnici a kolem ní jede spousty automobilů, jak se zdá z obrázků.

Fotografie se ukázaly na Twitteru, konkrétně na profilu muže jménem Spencer Uttley. Co myslíte, jedná se jen o nějaký optický klam, kdy řidič pouze splýval s interiérem, nebo opravdu v Tesle Semi za volantem nikdo neseděl?

Diskuze ke článku
Prokop
Pokud si obrázek přiblížite tak zjistíte že tam sedí dokonce 2 lidé ale mají na sobě černá trika.
Sim
Jsou tam dva lidi v černém oblečení s bílými nápisy... Je to docela dobře vidět...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze