Je libo luxusní pracovní dílnu v dodávce? Nissan jednu takovou má

Je libo luxusní pracovní dílnu v dodávce? Nissan jednu takovou má
  • Koncept pojízdné dílny na bázi modelu NV300 ukazuje Nissan v Bruselu
  • Externí baterie má kapacitu 700 kWh a slouží pro napájení různého druhu nářadí

Nissan má ve svém repertoáru mimo Nissan Leaf také elektrickou dodávku s názvem e-NV200. V Bruselu však tato japonská automobilka vystavuje NV300. Vystavený model je upraven do „mobilní dílny“. V tomto případě tedy nejde o elektrický model, ale kdo ví – třeba Nissanu i toto řešení bude dávat smysl.

Zadní část Nissanu NV300 se proměnila v pojízdnou dílnu. Spousta odkládacích prostorů, židle integrovaná do kolejnice v podlaze, pracovní stůl s lampičkou nebo velká nástěnka pro uchycení různých dokumentů – to je jen krátký výpis toho, co upravená elektrická dodávka od Nissanu obsahuje.

Upravená verze má také integrované externí baterie. Ty mají kapacitu 700 kWh a výkon 1 kW. Energie slouží pro napájení různého druhu nářadí. Baterie může být nabíjená pomocí solárního panelu.

Nissan s NV300 skutečně přemýšlí nad budoucností užitkového vozidla jako partnera pro malé podnikatele,“ uvedl Francesco Giacalone, ředitel pro plánování a marketing značky v Evropě. „NV300 je praktický a všestranný model, stejně jako inovativní a soběstačný s přidáním externí baterie. Věříme v jeho obrovský potenciál.“

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze