Jak vypadá webové rozhraní pro správu nabíjení u skupiny ČEZ?

Jak vypadá webové rozhraní pro správu nabíjení u skupiny ČEZ?
Fotografie: fDrive.cz
  • Celé prostředí je přehledné a jednoduché
  • Pod jedním účtem můžete mít několik osob s přístupem k nabíjení
  • Aplikace pro iOS a Android dorazí později

ČEZ už brzy najede na nový platební systém na svých nabíjecích stanicích. Veškeré dění můžete spravovat v aplikaci, která bude dostupná pro iOS i Android. Dorazí ale později. Momentálně se na vše můžete podívat ve vašem internetovém prohlížeči.

Po přihlášení se vám zobrazí mapa České republiky a jednotlivé nabíjecí stanice skupiny ČEZ. Na levé straně je malé menu, kde si můžete nabíjecí stanice filtrovat dle nabíjecího standardu a samozřejmě také vyhledávat. Po rozkliknutí nabíjecí stanice máte přehled o tom, jaké nabíjecí standardy jsou k dispozici a zda se za nabíjení platí, či nikoli.

Vpravo nahoře pak najdete další menu: vyhledávání nabíjecích stanic, profil a váš účet. Pojďme se podívat na váš profil. V této záložce najdete informace o historii nabíjení, členech, čipech, vašich autech a upozornění. Velkou výhodou nového systému je to, že pod jedním účtem můžete mít hned několik lidí. Ve firmě jde tedy o vaše spolupracovníky, v domácnosti zase o partnerku, děti a podobně.

Celé rozhraní je jednoduché a například firmy budou mít velmi dobrý přehled o tom, kdo, kdy a kde nabíjel a kolik to firmu stálo. Pod jedním účtem můžete mít hned několik čipů, popřípadě pro aktivování nabíjení vám bude stačit pouze aplikace v chytrém telefonu.

Každý zákazník skupiny ČEZ obdrží upozornění, že registrace do nového systému je spuštěna. Dalším krokem je vybrat si jeden z několika tarifů, který vám bude vyhovovat. Start fakturace dle nových tarifů by měl odstartovat 1. 5. 2020, ale tento termín se může změnit. Do té doby budou zákazníci nabíjet dle stávajících podmínek.

TAXI Obchodní cestující Víkendový řidič Pay as you go
Měsíční platba 1 750 Kč včetně DPH 550 Kč včetně DPH 200 Kč včetně DPH 0
Poplatek za odběr 3,5 Kč / kWh 4,5 Kč / kWh 5,5 Kč / kWh 7,5 Kč / kWh
Předplacené kWh v rámci měsíčního paušálu 500 122 36 0

Nabíjíme elektromobil: rychlonabíjecí stanice ČEZ

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze