ČEZ spustil registrační formulář pro přechod na nové nabíjecí tarify

ČEZ spustil registrační formulář pro přechod na nové nabíjecí tarify
Fotografie: čez.cz
  • Pro nabíjení na nabíjecích stanicích ČEZu si budete muset vybrat jeden z několika tarifů
  • Fakturace nových tarifů by měla začít 1. 5. 2020
  • K dispozici bude i aplikace, pomocí které můžete nabíjení aktivovat

Společnost ČEZ zpřístupnila registraci do svého nového platebního systému, který nahradí již nefunkční placení přes Polyfazer Direct. Momentálně jsou nabíjecí stanice zdarma, a to kvůli tomu, že zákazníci mohli jednorázově nabíjet právě přes Polyfazer Direct. Tato služba koncem března skončila, ČEZ tak musel své nabíjecí stanice otevřít zdarma.

ČEZ, Praha 4 - Michle, Duhová ul., u budovy ČEZ ICT Services

Všichni zákazníci budou upozorněni, že nové registrace jsou již spuštěny a postupně (pokud chtějí nabíjet na nabíjecích stanicích ČEZ) si budou muset vybrat jeden z pěti tarifů. Jedná se o tarif taxi, obchodní cestující, víkendový řidič, pay as you go a poslední je určený pro prvních 500 zákazníků Škody Citigo iV. Fakturace by měla začít od 1. 5. 2020 a registraci si můžete udělat na této stránce, k dispozici je i průvodce registrací. Ceny za jednotlivé tarify najdete na konci článku v tabulce. Start fakturace se může změnit, do té doby budou registrovaní zákazníci nabíjet za stávajících podmínek. Zhruba do konce dubna mají nabíjecí stanice opět vyžadovat autorizování čipem, skončí tedy období, kdy si můžete nabíjet zdarma bez autorizace.

Na druhé stránce vyplníte kontaktní údaje a údaje o vás. Na poslední záložce pak vyberte platební metodu, kterou chcete vaše náklady na nabíjení hradit. K dispozici bude i aplikace FUTURE/E/GO. Momentálně jsme ji v obchodě App Store nenašli. Nabízet se má i pro Android. Dle slov společnosti dorazí obě aplikace později. Pomocí nich budete moci zapínat nabíjení, ale pokud budete chtít, tak si můžete nechat i čip, který nyní používáte.

TAXI Obchodní cestující Víkendový řidič Pay as you go
Měsíční platba 1 750 Kč včetně DPH 550 Kč včetně DPH 200 Kč včetně DPH 0
Poplatek za odběr 3,5 Kč / kWh 4,5 Kč / kWh 5,5 Kč / kWh 7,5 Kč / kWh
Předplacené kWh v rámci měsíčního paušálu 500 122 36 0

Nabíjíme elektromobil: rychlonabíjecí stanice ČEZ

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze