Jaguar F-Pace pro rok 2020 se testuje. Nabídne tři typy hybridů

Jaguar F-Pace pro rok 2020 se testuje. Nabídne tři typy hybridů
  • Vůz dostane novou grafiku světel a plejádu bezpečnostních systémů
  • Pod kapotou bude mild-hybrid a hybrid s kombinací dieselu i benzinu

Jaguar F-Pace je s námi od roku 2016, v té době šlo o první SUV od této britské značky. Dnes se již blíží čas, který si říká o rozsáhlejší modernizaci. Fotografové webu carscoops.com tentokrát načapali F-Pace modelový rok 2021. Nás tato novinka zajímá především kvůli tomu, že by měla dorazit v hybridní variantě. Nejen v klasické kombinaci benzin-elektřina, ale spekuluje se také o kombinaci nafty a elektromotoru.

Testovací vůz se podařilo odchytit ve Španělsku i v domácí Británii. Přestože je karoserie ještě silně zakamuflovaná, pár věcí se odhalit dá. Samozřejmě můžeme počítat s nově tvarovanými nárazníky a především světly. Ta by měla díky vylepšené LED technologii dělat parádní světelnou show. Vylepšení by se měla týkat i bezpečnostních asistentů.

Interiér se přiblíží nedávno faceliftovanému modelu XE, což znamená, že dostane celou plejádu displejů. Nebude chybět digitální přístrojový štít a velký infotainment. Interiér by měl jít ještě lépe sladit díky větším možnostem barevného provedení kůže a obložení a světelným ambientním osvětlením. K plug-in hybridní technologii bohužel zatím více informací nemáme. Počítat však můžete s mild-hybridní technologií. Šestiválcový třílitr bude disponovat 48voltovým okruhem, díky tomu bude úspornější, což se 395koňovému ústrojí s točivým momentem 550 Nm určitě bude hodit.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze