Indická společnost Ultraviolette již brzy odhalí svůj elektrický motocykl F77

Indická společnost Ultraviolette již brzy odhalí svůj  elektrický motocykl F77
  • Ultraviolette C77 se odhalí 13. listopadu
  • Motocykl bude mít tři jízdní režimy: Eco, Sport a Insane
  • O pohon se postará motor o výkonu 25 kW

Po dvouletém vývoji se konečně zveřejnilo, kdy spatří světlo světa očekávaná elektrická motorka Ultraviolette F77 z Indie. Ta má být konkurencí pro středně velké stroje s objemy motorů od 250 do 450 ccm. Electrek.co podává informace o prvních specifikacích.

Ultraviolette F77

V současné době společnost odhalila pouze jediný obrázek, ze kterého ještě není příliš jasné, jak bude finální motorka, která se má představit 13. listopadu, vypadat, ale i samotná silueta působí dost lákavě a naznačuje že půjde o sportovní stroj s agresivním designem a motorem uprostřed.

Když je řeč o motoru, tak jeho výkon má být 25 kW (34 koní) s maximálním točivým momentem 450 Nm a zrychlením z 0 na 60 km/h za 3 vteřiny. Informace o baterii zatím odhaleny nebyly, ale na webu ultraviolette.com je z návrhů patrné, že nabíjení bude možné jak z domácí nabíječky přes konektor Mennekes, tak formou rychlonabíjení přes konektor CCS. I když není jasné, zda je baterie vyjímatelná, počet článků naznačuje, že má kapacitu v rozsahu 2 – 3,5 kWh, a to i přes označení 7200, které by naznačovalo 7,2 kWh.

Ultraviolette F77 bude mít tři jízdní režimy: Eco, Sport a Insane. Dále nabídne řadu chytrých funkcí, jako je telemetrie údajů o vozidle a možnost „Find my bike“ v případě, že jste zapomněli, kde jste parkovali. Indie je známá pro vysoké zastoupení motocyklů v dopravě, a proto se v posledních letech stále více angažuje ve vývoji elektrických motocyklů.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze