Hyundai plošně zlevnil elektrickou Konu. S velkou baterií je nyní pod milion

5
Hyundai plošně zlevnil elektrickou Konu. S velkou baterií je nyní pod milion
Fotografie: Hyundai
  • Hyundai přišel s plošnou akcí na Konu Electric, vyráběnou v Nošovicích
  • Cena základní verze s větší baterií se dostala pod milion včetně DPH před všemi pobídkami
  • Novinkou je rovněž zvýhodněný ceník pro firemní zákazníky
  • Firmy se s ním po dotaci a pobídkách mohou dostat těsně nad půl milionu bez DPH

Hyundai uvedl velkorysou akci na Hyundai Kona Electric. Všechna provedení plošně zlevnil až o 150 000 Kč a zároveň uvedl novou, sportovně laděnou výbavu N Line. Zároveň představil speciální ceník pro firmy, v němž je k mání pouze silnější verze 204 k s větší baterií 64,8 kWh a který je proti standardnímu dále zvýhodněn. Ten obsahuje všechny nabízené linie (Smart, Czech Edition, Style, Style Premium, N Line a N Line Premium), přičemž v současné akci lze získat novou verzi N Line od 763 629 Kč bez DPH, případně za 738 836 Kč bez DPH při využití výkupního bonusu. I vrcholná výbava Style Premium se vejde do milionu bez daně, konkrétně stojí 958 010 Kč bez DPH před odečtením výkupního bonusu.

Získat lze dále dotaci Záruka Elektromobilita, s jejím uplatněním klesne cena nejoblíbenější linie Czech Edition (tepelné čerpadlo, bezklíčový a digitální přístup, projektorové Full LED světlomety s asistentem dálkových světel a svítící lištou, tmavá zadní okna, elektrické otvírání kufru, vyhřívání volantu a předních sedadel) 64,8 kWh na 615 200 Kč bez DPH. Kdo se spokojí se skromněji vybavenou, sportovně laděnou verzí N Line (19" kola, sportovní exteriérové i interiérové doplňky), dostane se na 538 836 Kč bez DPH.

V ceníku pro privátní klientelu je na výběr i slabší pohon 134 k/48,6 kWh, s ním se lze v základní výbavě Smart (Bi-LED světlomety, 17" kola, dvouzónová autoklima, on-line multimédia s navigací, AA/ACP, DAB a dálkovou správou vozu, přední a zadní parkovací senzory) dostat na 819 990 Kč vč. DPH, verze se silnějším pohonem 204 k/64,8 kWh je přesně o sto tisíc dražší. Czech Edition vyjde se silnějším pohonem na 1 039 990 Kč, vrcholně vybavená Style Premium (asistent jízdy po dálnici, anatomická sedadla s koženým čalouněním a masáží, dálkově ovládaná parkovací asistent, soundsystém Bose a aktivní zvukový generátor) pak na 1 239 990 Kč. Tedy stejně, kolik tato linie stála před zlevněním se slabším pohonem.

V nabídce je rovněž paleta skladových vozů s dalším zvýhodněním.

Diskuze ke článku
Jan Jakubík
Jan Jakubík
Skvělé zprávy.
Michal Opluštil
Michal Opluštil
Jen tak dál, plnohodnotný EV s dobrými parametry a slušnou zárukou za milión je dobrá akce. MiniFrunk, V2L, čtyři plnohodnotní cestující - ne jako předchůdce. Sice predkolka a DC nabíjení jak v pravěku. Ale kdo nabíjí skoro jen doma....a malé klasické rypnuti...dotace křiví trh a dotace urcene jen pro vybranou skupinu jsou ještě větší zlo.
Jan Jakubík
Jan Jakubík
Mimo jiné, ona má pěkné slevy i Ionq 5 a 6. Mají to na ofiko webu.
Tomáš Veselý
Tomáš Veselý
Sleva sice pěkná, ale nic to nemění na tom, že to auto je pěkně hnusný. Hlavně v interiéru…

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze