Hyundai láká na studii svého plug-in hybridního SUV. Představí se v LA

Hyundai láká na studii svého plug-in hybridního SUV. Představí se v LA
  • Studie SUV bude mít plug-in hybridní pohon
  • Premiéru bude mít na autosalonu AutoMobility v Los Angeles

Společnost Hyundai Motor zveřejnila video a fotografii jako upoutávku na své SUV s externě nabíjitelným hybridním pohonem, která bude mít premiéru na autosalonu AutoMobility LA 2019. Jedná se o sedmý koncepční vůz designérského centra Hyundai v řadě studií.

V oblasti designu neustále vyvíjíme inovativní řešení a prostřednictvím designérského stylu smyslné sportovnosti dodáváme našim produktům silný emocionální náboj,“ řekl SangYup Lee, viceprezident a vedoucí globálního designérského centra Hyundai. Studie SUV je poháněna externě nabíjitelným hybridním systémem, který prozrazuje její zaměření na ekologický životní styl a vrozený harmonický vztah s prostředím, v němž jezdí.

Maska chladiče je u stojícího vozidla uzavřená a neměnná. Jakmile se vůz rozjede, vykonává každá lamela v designu masky chladiče pohyby ve stanoveném sledu. Tím vzniká silný dojem dynamického pohybu vpřed. Dynamický charakter tohoto řešení má i významné funkční přínosy, protože dochází k usměrňování proudícího vzduchu k poháněcímu ústrojí, čímž je optimalizována aerodynamika a hospodárnost.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze