„Hey BMW, Merry Christmas!“ Vybrané vozy BMW přehrají vánoční animaci

„Hey BMW, Merry Christmas!“ Vybrané vozy BMW přehrají vánoční animaci
Fotografie: BMW
  • K dispozici je novoroční slavnostní animace a vánoční animace
  • Atmosféru navodí slavnostní hudba a sladěná sekvence vnitřního osvětlení
  • Animace budou k dispozici pro vozidla vybavená BMW operačním systémem 7.0

S příchodem nového roku má BMW pro své řidiče připraveno velmi zvláštní překvapení. Od 31. prosince lze na kontrolním displeji vozidla přehrát animaci – novoroční poselství doprovázené příhodnou slavnostní hudbou a působivě sladěnou sekvencí vnitřního osvětlení.

Novoroční slavnostní animace bude k dispozici (i v České republice) všem zákazníkům s vhodně vybavenými vozidly od 1. do 7. ledna. Nastartování vozu vyvolá na kontrolním displeji speciální banner. Kliknutím na něj aktivujete novoroční program, který zahrnuje slavnostní animaci na celém kontrolním displeji s příhodně zvoleným hudebním doprovodem a doplňkovou světelnou show vytvořenou systémem vnitřního osvětlení. Zákazníci mají také možnost spustit sekvenci novoročních pozdravů ručně, a to pomocí aplikace v menu Vozidlo, která bude k dispozici týden. Novoroční banner se objeví automaticky až třikrát při spuštění vozu a v menu Zprávy bude přístupný kdykoliv po první aktivaci.

Podobná funkce, ovšem zaměřená na oslavu Vánoc, bude nabízena na vybraných trzích, včetně toho českého. Také v tomto případě lze slavnostní pozdrav spustit z aplikace v menu Vozidlo. Na příslušných trzích bude možné přehrávat tyto video zprávy ve voze po dobu sedmi dnů od 24. prosince.

Tyto slavnostní animace budou k dispozici ve 41 zemích po celém světě včetně České republiky pro vozidla vybavená BMW operačním systémem 7.0 (software 07/2020 nebo novější).

BMW novoroční poselství

U vozů vybavených hlasovým asistentem BMW Intelligent Personal Assistant (podporuje angličtinu, němčinu, francouzštinu a další jazyky) lze novoroční a vánoční sekvenci vyvolat vyslovením „Hey BMW, Happy New Year“ nebo „Hey BMW, Merry Christmas“.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze