Golfový vozík dražší než Mercedes třídy E může být i váš

Golfový vozík dražší než Mercedes třídy E může být i váš
  • Na jedno nabití vozík urazí až 80 kilometrů
  • Cena luxusního vozíku činí 1,5 milionu korun
  • Na distribuci se podílí i známá tuningová společnost Mansory

Golf rozhodně nepatří mezi nejlevnější sporty, i když se na první pohled zdá, že jen chodíte s golfovým vakem po krásně zelené trávě. Opak je pravdou. Levný nemusí být ani golfový vozík, pomocí něhož se přepravujete po greenu. A nejenže nemusí být levný, ale vlastně může být i dražší než Mercedes třídy E.

Společnost Garia si řekla, že postaví golfový vozík pro nejnáročnější klientelu, která na nějakou tu korunu nekouká. Vozík stojí 73 000 dolarů, tedy 1,5 milionu korun. Společnost se netají tím, že se inspirovala u vozu značky smart. Spoustu prvků, jako jsou například LED světla nebo zadní spoiler, vozík převzal z automobilového světa. Střecha tohoto vozíku je z uhlíkových vláken. Místo pro dva golfové vaky je v zadní časti. K dispozici je také infotainment systém s 10palcovovou obrazovkou, který je umístěný na výšku, jako to má například Tesla nebo vozy Volvo.

O pohon se stará sada lithium-iontových baterií. Na jedno nabití vozík urazí 50 mil, tedy 80 kilometrů. Společnost Garia bude na distribuci spolupracovat se známou tuningovou společností Mansory. U té často nakupují lidé, kteří peníze moc neřeší, a tak by to pro obě společnosti mohla být výhodná spolupráce.

Zdroj: carbuzz.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze