Elon Musk se opět rozpovídal. Cybertruck si budete moci pořídit i v jiných barvách

1
Elon Musk se opět rozpovídal. Cybertruck si budete moci pořídit i v jiných barvách
Fotografie: Tesla Motors
  • Nedávno se Elon Musk na Twitteru vyjádřil, že bude jezdit Cybertruckem Plaid
  • Nyní došlo na Cybertruck a jeho barevné provedení, které si bude moci každý zákazník vybrat

Nedávno se Elon Musk na Twitteru vyjádřil, že bude jezdit Cybertruckem Plaid. Nemuseli jsme dlouho čekat a opět se přihlásil na Twitter a odpovídal na otázky. Nyní jsme se dozvěděli, že Tesla Cybertruck bude k dispozici v několika barvách. Nejdříve se mluvilo o tom, že Cybertruck bude opravdu nalakován, nyní to vypadá, že dostane pouze fólii. Jak tomu nakonec bude, není zcela jasné. Možná nás Tesla opět překvapí.


Od svého odhalení loni v listopadu je Cybertruck pro Teslu obrovským úspěchem, navzdory diskutabilnímu designu. Minulý měsíc Tesla potvrdila, že obdržela 622 tisíc předobjednávek, což je neuvěřitelné vzhledem k tomu, že konečná podoba dosud nebyla odhalena. Z toho je jich 42 % na výkonnější verzi Tri Motor se třemi elektromotory.

Podívejte se na Teslu Cybertruck přímo z místa dění!

Diskuze ke článku
Danny Czech
Danny Czech
Naposledy upraveno: 15. 4. 2020 14:40
On tam Musk napsal doslova: "You will be able to wrap it in any color or pattern", což by se dalo přeložit jako: "Budete si jej mohli polepit jakoukoliv fólií nebo vzorem". Z toho nejde jednoznačně říct, jestli by tento polep byl v konfigurátoru a dělala by jej Tesla, nebo to Musk myslí tak, že si tohle bude moci vyřídit každý sám po koupi vozu. Osobně myslím, že jde o tu druhou možnost. Musk se už několikrát vyjádřit v tom smysli, že lakovna je "pain in the ass", proto se taky platí za jinou než bílou barvu takové prachy, musí kvůli tomu připravit lakovnu na danou barvu a to něco stojí a hlavně zdržuje výrobu. Taky SpaceX ustoupila od lakování už jednou použitých raket, i když tam je to z jiného důvodu. Divil bych se kdyby zařazením polepů do výroby komplikoval výrobní linku. O něm je známo, že rád odstraňuje nepotřebné části, ne naopak. A nám to může být tak jedno, českou homologací to stejně neprojde.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze