Elon Musk naznačuje vysoce výkonnou verzi Cybertrucku

Elon Musk naznačuje vysoce výkonnou verzi  Cybertrucku
Fotografie: Tesla Motors
  • Elon Musk napsal na Twitteru, že bude řídit Cybertruck Plaid
  • Zrychlení z 0 na 100 km/h by mohlo být i pod 2,9 sekundy
  • Tesla už má 622 tisíc předobjednávek na Cybertruck

Elon Musk naznačil, že přijde ještě silnější Plaid verze elektrického pick-upu Tesla Cybertruck, alespoň tak to píše CarBuzz.com. Musk na Twitteru napsal, že bude řídit Cybertruck Plaid pro osobní použití. Toto je poprvé, kdy Elon Musk oficiálně přiznal Plaid verzi Cybertrucku.


CarBuzz píše o zrychlení z 0 na 96 km/h za 2,9 sekundy. Není však jasné, zda tento předpokládaný čas akcelerace platí pro standardní Cybertruck Tri Motor, nebo pro speciální verzi Plaid. Pokud je to čas zrychlení standardní verze se třemi motory, může mít verze Plaid čas 0 až 96 km/h za méně než 2,9 sekundy. Pro srovnání, Ford F-150 Raptor zvládne stejný sprint asi za 5,5 sekundy.

Od svého odhalení loni v listopadu je Cybertruck pro Teslu obrovským úspěchem, navzdory svému diskutabilnímu designu. Minulý měsíc Tesla potvrdila, že obdržela 622 tisíc předobjednávek na Cybertruck, což je neuvěřitelné vzhledem k tomu, že konečná podoba dosud nebyla odhalena. Z toho je 42 % na výkonnější verzi Tri Motor se třemi elektromotory.

Podívejte se na Teslu Cybertruck přímo z místa dění!

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze