Elektrická koloběžka uGo H5500 vyniká nízkou hmotností a vysokým výkonem

1
Elektrická koloběžka uGo H5500 vyniká nízkou hmotností a vysokým výkonem
  • Hmotnost činí 7,25 kilogramů a nosnost až 120 kilogramů
  • Sklápěcí konstrukce umožňuje snadné přenášení
  • Elektromotor má výkon 250 W

Elektrická koloběžka uGo H5500 je skvělé řešení pro rychlé cestování po přeplněných ulicích rušného města a dojíždění do práce nebo školy, a to bez stání v dopravních zácpách a čekání na prostředek MHD. Úspěšně nahradí kolo a efektivně i pohodlně vás přepraví do každé části města. O pohon se stará výkonný elektrický motor s výkonem 250 W, který poskytuje maximální rychlost až 25 km/h. Motor přivádí k životu kvalitní a efektivní baterie LG s kapacitou 4 400 mAh a napětím 24 V, což zajišťuje při plném nabití dosah až 15 km.

Ovládání koloběžky je velmi intuitivní. Stačí pár minut, abyste se naučili základy ovládání a používání všech funkcí a režimů. Vše, co potřebujete k jízdě, máte po ruce. Ovládání motoru se uskutečňuje pomocí pák umístěných na řídítkách a pomocí tlačítek na LCD displeji, kde najdete hlavní tlačítko pro zapnutí/vypnutí, tlačítko změny rychlostního režimu a také informace o tom, jakou rychlostí se pohybujete, jakou vzdálenost jste ujeli a jaký je stav nabití baterie. Během jízdy je bez ohledu na rychlost velmi důležitá bezpečnost a komfort používání. Koloběžka uGo má odolnou kovovou a sklápěcí konstrukci s nosností až 120 kg. Plocha, na níž stojíte, je pokryta speciální protiskluzovou vrstvou, což zabraňuje přesouvání nohy i v případě styku s vodou. V případě nouzového brzdění můžete vedle brzdění pákou brzdy použít také mechanickou brzdu na zadním kole, která je mnohem účinnější. Koloběžka je vybavena vysoce kvalitními 5,5" koly s plně gumovými pneumatikami.

Relativně nízká hmotnost koloběžky 7,25 kilogramů a její sklápěcí konstrukce umožňuje snadné přenášení. Nezabere tak ani mnoho místa v kanceláři, kufru auta nebo bytě. Elektrická koloběžka uGo H5500 je v ČR dostupná prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců. Doporučená koncová cena je 6 679 Kč včetně DPH.

Diskuze ke článku
Petr
Tedy nic moc. Xiaomi m365 pro
je nesrovnatelně lepší. Zatím mám starší model.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze