Elektrická koloběžka - Ideální dopravní prostředek s výhodnými slevami

Stačí u Unicooltech zadat kód DUALTRON10
Elektrická koloběžka - Ideální dopravní prostředek s výhodnými slevami
Fotografie: Unicooltech
  • Elektrická koloběžka je ideální dopravní prostředek
  • Unicooltech nyní nabízí zajímavé slevy na elektrické koloběžky
  • Stačí zadat kód DUALTRON10
S příchodem letních měsíců se otevírá široká škála možností, jak trávit čas v přírodě i ve městě. A jedním z nejlepších dopravních prostředků, který vám umožní snadné a pohodlné přesuny, je elektrická koloběžka. Pokud plánujete pořídit si vlastní elektrokoloběžku značky Dualtron a zároveň ušetřit, máme pro vás skvělou zprávu. Využijte momentálně probíhající slevové akce u renomovaného e-shopu Unicooltech, který je autorizovaným dovozcem nejlepších značek elektrokoloběžek na trhu. Stačí zadat kód DUALTRON10 a vaše elektrokoloběžka bude rázem levnější o 10 %. Sleva platí do 30.6. Jako zákazníci Unicooltech navíc získáte doživotní slevu na autorizovaný servis, povinné ručení na elektrokoloběžku na rok zcela zdarma a mnoho dalších bonusů.

Proč si pořídit elektrickou koloběžku?

Elektrická koloběžka je ideálním dopravním prostředkem pro výlety do přírody i pro pohyb po rušných městských ulicích. Díky své kompaktní velikosti a snadnému ovládání vám umožní rychle se dostat tam, kam potřebujete, a zároveň si užít svobodu a svěží vzduch. Elektrické koloběžky jsou šetrné k životnímu prostředí, neboť fungují na baterie a mají nulové emise škodlivých látek. Navíc jsou cenově dostupné a mají nízké provozní náklady. Jakou koloběžku si vybrat pro nadcházející léto?

KAABO WOLF KING GT PRO – ideální elektrokoloběžka do přírody


Značka Kaabo neustále posouvá hranice možností elektrických koloběžek a jedním z nejnovějších důkazů je i nová 72V koloběžka Kaabo Wolf King GT Pro. 

Díky silné 72V 35Ah 2520Wh baterii a výkonnějšímu řídicímu systému Sine Wave s 50 ampéry nabízí koloběžka Kaabo Wolf King GT Pro nevídanou úroveň točivého momentu a výkonu, jaké oceníte zejména při náročné jízdě v terénu. Je poháněna dvěma 2000W motory (předním a zadním) o celkovém výkonu 4000 W, napájených vysokokapacitní baterií 2520Wh, která zajistí elektrokoloběžce dostatek šťávy, abyste mohli jet rychlostí 100 km v hodině kamkoli budete chtít, a to až do vzdálenosti 180 km. Aby koloběžka zvládla tento úžasný výkon a zajistila pohodlnou jízdu v terénu, je vybavena předním hydraulickým a zadním pružinovým odpružením, které z ní činí skutečné terénní vozidlo. O bezpečí v jakémkoli terénu se postarají i špičkové brzdové systémy. Společnost Kaabo vybavila elektro koloběžku Wolf King GT Pro předními a zadními plně hydraulickými kotoučovými brzdami.

BLUETRAN LIGHTNING - technologický skvost od korejského výrobce DUALTRON

Elektrokoloběžka BLUETRAN LIGHTNING je doslova dravcem mezi elektrokoloběžkami - je určena pro všechny milovníky adrenalinu, kteří si chtějí užít skvělou rychlost a vysoký dojezd. Jedním z nejimpresivnějších faktorů je její výkon, který činí neuvěřitelných 5 040 W a urychlí elektrokoloběžku až na 90 km/h. Nechte všechny za sebou a zažijte adrenalinovou extázi, když se budete svižně prohánět městem či ve volné přírodě. A pokud jste dobrodružnější typ, můžete se vydat i do kopcovitého terénu, protože BLUETRAN LIGHTNING zvládne stoupání až 35 stupňů. Neméně důležitým prvkem elektrokoloběžky je její dojezd. Díky obrovské baterii LG Li-ion 72 V s kapacitou 35 Ah můžete vyrazit na celodenní výlety až do vzdálenosti 120 km. Tato vlastnost otevírá nové možnosti pro objevování a poznávání okolního světa. Už se nemusíte omezovat na kratší vzdálenosti, ale můžete si naplánovat dlouhé a vzrušující trasy, které vám umožní objevit nová místa.

Elektrické koloběžky kupujte pouze u autorizovaného dovozce

Koupě elektrické koloběžky je poměrně nákladnou investicí, a proto je důležité vybrat si spolehlivého autorizovaného dovozce, jakým je například firma Unicooltech.cz. Nejenže zde máte jistotu, že zakoupená elektrokoloběžka je skutečně kvalitní, ale získáte i spoustu dalších bonusů, které vám běžný prodejce nenabídne.

Autorizovaný servis s doživotní slevou

Jelikož je Unicooltech autorizovaným dovozcem renomovaných značek elektrokoloběžek, poskytuje svým zákazníkům nadstandardní služby záručního a pozáručního servisu. Díky napojení na originální výrobce vám Unicooltech poskytne v případě jakýchkoli potíží s elektrokoloběžkou nadstandardní péči a originální náhradní díly. Jelikož vám kvalitní elektrokoloběžka vydrží opravdu dlouho, může se stát, že budete potřebovat náhradní díl i po mnoha letech od zakoupení. Na rozdíl od neznačkových prodejců vám však v Unicooltech i po letech opraví vaši elektrokoloběžku vždy originálními náhradními díly, dovezenými přímo od výrobce. A navíc – jako zákazníci Unicooltechu budete mít na pozáruční servis doživotní slevu!

Povinné ručení pro elektrokoloběžky na rok zdarma

S rostoucí popularitou elektrokoloběžek se však objevují také otázky ohledně povinného ručení pro tyto dopravní prostředky. Nová evropská směrnice, která se vztahuje i na elektrokoloběžky a segwaye, zavádí povinnost mít pro tyto vozidla pojištění odpovědnosti a to již od roku 2024.

Bluetran Lighting

Koho se povinné ručení bude týkat? Pokud vlastníte elektrickou koloběžku, jejíž rychlost překračuje 25 kilometrů za hodinu nebo jejíž hmotnost překračuje 25 kilogramů, budete muset mít sjednané povinné ručení, stejně jako u automobilů. Jeho cena bude záviset na výkonu elektromotoru a míře rizika nehody. Výbornou zprávou však je, že pokud se rozhodnete pro koupi elektrické koloběžky u Unicooltech, získáte povinné ručení na rok zcela zdarma.

Získejte elektrickou koloběžku Dualtron o 10 % levněji

Chcete-li si pořídit elektrickou koloběžku a zároveň několik tisíc ušetřit, je právě teď ten správný čas. Unicooltech totiž momentálně nabízí atraktivní slevy na všechny modely elektrokoloběžek Dualtron. Stačí navštívit jejich webovou stránku a prozkoumat široký výběr koloběžek, které jsou aktuálně za zvýhodněné ceny. Pro získání slevy 10 % stačí jen jediné – napsat do objednávky slevový kód: DUALTRON10

Elektrokoloběžku si můžete snadno pořídit i na splátky

Pokud se rozhodnete pořídit si elektrokoloběžku, zvažte také možnost koupě na splátky. Platba na splátky umožňuje rozložit náklady na delší časové období. To ocení zejména lidé, kteří nemají dostatek finančních prostředků na jednorázovou platbu nebo si chtějí udržet dostatečnou finanční rezervu na jiné výdaje. Koupě na splátky vám umožní získat elektrokoloběžku okamžitě, i když nemáte dostatek peněz na její úplné zaplacení. Nemusíte čekat, než naspoříte celou částku, a můžete se svou novou elektrokoloběžkou ihned vyrazit na cesty. Díky možnosti platit na splátky si navíc můžete dovolit koupit kvalitnější elektrokoloběžku nebo model s pokročilejšími funkcemi. Můžete si vybrat takový model, který splňuje vaše potřeby a představy, i když přesahuje vaši momentální hotovost.

Koupě elektrokoloběžky u Unicooltech šetří nejen přírodu, ale také vaši kapsu

Důvodem pro koupi elektrokoloběžky je kromě nulových emisí a tím pádem minimálních dopadů na životní prostředí i výrazná úspora za pohonné hmoty, které byste do benzínového skútru museli tankovat. 2500 Wh baterii elektrokoloběžky nabijete za cca 5-10 Kč a ujedete na ni na jedno nabití více než 100 km. To je méně než 10 haléřů za kilometr. Oproti tomu běžný benzinový skútr s motorem o objemu 125 ccm spotřebuje mezi 2,5 až 3,5 litry PHM na 100 km – to je při současné ceně benzínu 38 Kč za litr až 1,33 Kč za kilometr. Oproti benzinovému skútru tak na elektrokoloběžce můžete jezdit prakticky zadarmo. Tak co, pro který z typů elektrokoloběžky se rozhodnete?