DS 3 Crossback vychází v limitované edici o pouhých 1 500 kusech. Co nabízí?

1
DS 3 Crossback vychází v limitované edici o pouhých 1 500 kusech. Co nabízí?
Fotografie: DS
  • Ines de la Fressange Paris a DS Automobiles spojují své know-how a představují v limitované edici svůj nový výtvor
  • DS 3 Crossback je vyveden v inkoustovém odstínu Bleu Encre, který symbolizuje spolupráci mezi oběma značkami, interiér spojuje francouzské inovace a řemeslné zpracování
  • V nabídce pohonů čeká na zájemce i 100% elektrická verze E-Tense

Společnost DS Automobiles se nechala inspirovat pařížským módním salonem Ines de la Fressange Paris a obě značky následně při tvorbě společně uplatnily své know-how. Ve voze DS 3 Crossback Ines de la Fressange Paris se prolíná tradice a sofistikovanost, luxus a dynamika, styl a elegance.

DS 3 Crossback Ines de la Fressange Paris je nabízen v exkluzivním inkoustovém odstínu karoserie Bleu Encre s černou střechou Perla Nera. Doplňuje je červený odstín Ines na zpětných zrcátkách a středu exkluzivních 18palcových kol s diamantovým výbrusem.

V interiéru jsou použity vysoce kvalitní materiály z dílen francouzských řemeslných mistrů. Exkluzivní čalounění je výsledkem spolupráce týmů z DS Automobiles a Ines de la Fressange Paris. Tkalci se ve svých dílnách v Ariège nechali inspirovat technikami splétání kůže a vytvořili unikátní materiál pro sedadla s použitím tkaniny z více materiálů, která je elegantní a jemná na dotek. Jemná modrá barva je doplněna díly z materiálu Alcantara. Volant je potažen kůží za využití techniky typické pro DS Automobiles, pedály jsou vyrobeny výhradně z hliníku.

Vůz je nabízen v exkluzivním inkoustovém odstínu karoserie Bleu Encre s černou střechou Perla Nera.

Každý vůz DS 3 Crossback Ines de la Fressange Paris bude dodáván s exkluzivní peněženkou z řady Marcia od návrhářky Ines de la Fressange Paris a DS Automobiles. Tato limitovaná edice je nabízena se třemi typy motorů:

  • 100 % elektrický E-Tense
  • benzínový PureTech 155 a PureTech 130
  • dieselový BlueHDi 130

DS 3 Crossback Ines de la Fressange Paris, který dosáhl nejvyšší skóre v testech bezpečnosti, využívá špičkové technologie, jako je nouzové brzdění do 140 km/h, tempomat, aktivní výstraha při opuštění jízdního pruhu, sledování mrtvého úhlu, světlomety DS Matrix LED Vision, tónované a akustické čelní sklo, přední i zadní parkovací asistent, kliky tvořící jednu rovinu s plochou dveří, které se vysunou, jakmile se řidič přiblíží, automatická klimatizace s aktivním filtrem a 10,3" HD dotykový displej.

V následujících týdnech bude vůz DS 3 Crossback Ines de la Fressange Paris vyroben v 1 500 kusech, dodávky začnou v lednu 2021, nejprve ve Francii, poté po celé Evropě a na dalších kontinentech. Cena na francouzském trhu začíná na 36 400 eurech. O uvedení limitované série na český trh zatím nebylo rozhodnuto.

Projeli jsme první elektrické DS3 Crossback E-TENSE. Jaké je? – první pohled

Technické parametry DS 3 Crossback E-TENSE

Kompletní specifikace
Konstrukcehatchback, 4 118 × 1 988 × 1 534 mm, 1 525 kg
PohonElektřina, hnaná náprava: přední
Výkon100 kW, 136 koní, točivý moment: 260 Nm
Baterie50 kWh (45 kWh využitelná kapacita)
Nabíjenírychlonabíjení: 100 kW, palubní: 11 kW, konektory: CCS Combo, Mennekes
SpotřebaKombinovaná: 17,6 kWh / 100 km, dojezd: 320 km
Cena od1 055 000 Kč
tisková zpráva