Další čínská automobilka vstoupí oficiálně na český trh, bude to Maxus

3
Další čínská automobilka vstoupí oficiálně na český trh, bude to Maxus
Fotografie: Maxus
  • Na český trh se oficiálně chystá i značka Maxus
  • Zatím nevíme, jaké modely tu nabídne

Již na začátku letošního roku zazněla na výročních tiskových konferencích značek Mitsubishi a MG informace, že pod hlavičkou Autobincku (který zastřešuje i zmíněné značky) se chystá vstup další čínské značky na český trh. Konkrétně jde o značku Maxus, jejíž vozy se sem již dříve neoficiálně dostávaly. Nyní by ale mělo vzniknout oficiální zastoupení značky.

Na výroční konferenci značky MG to řekl Niek Hertsenberg, CEO společnosti Autobinck ACDR, která import značek Mitsubishi a MG do Česka zastřešuje. Zatím se nám nepodařilo zjistit nic konkrétnějšího, ale máme informaci, že bychom se měli dozvědět více již v řádu několika dnů.

Od značky Maxus zde známe hlavně dodávky, které známe zejména díky tomu, že jezdí ve flotile Rohlík.cz. Tato značka má ovšem v nabídce i jiné vozy, například elektrické MPV Maxus G10. Na čínském trhu je nabídka ještě širší. Které z vozů značky Maxus byste si přáli na českém trhu? Rádi si přečteme vaše názory v komentářích.

Diskuze ke článku
Martin Lacina
Martin Lacina
Dodavky Maxus za lepsi cenu nez doposud, to by urcite potesilo.
Michal Opluštil
Michal Opluštil
Omlouvám se, ale PR článek níže nemá diskuzi. Článek o motorovém oleji na Fdrive opravdu zajímavý 🤣 Asi jako když u jedné recenze Electro Dad byla v úvodu YT reklama na Texaco 🤣

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze