ČEZ má dvě nové rychlonabíjecí stanice. Najdete je v Holešovicích

1
ČEZ má dvě nové rychlonabíjecí stanice. Najdete je v Holešovicích
Fotografie: cez.cz
  • K dispozici jsou všechny standardy, tedy CHAdeMO, CCS i Mennekes
  • Občerstvit se můžete na nedalekém Nádraží Holešovice

Dvě nové nabíjecí stanice skupiny ČEZ najdeme v Praze v Holešovicích. Obě postavila společnost ABB a mají rychlonabíjecí standardy, tedy jak CHAdeMO, tak i CCS Combo. Nechybí ani pomalejší Mennekes. Majitelé elektromobilů tak mají další možnost, kde v pražských Holešovicích nabíjet. Nádraží Holešovice je vzdáleno zhruba tři minuty chůze, takže i nějaké to občerstvení v průběhu nabíjení není nic nemožného.



V Holešovicích stojí také nabíjecí stanice od skupiny PRE. Její koncepce je však zcela jiná. Ukrývá se pod „budovou“, na jejíž střeše jsou solární panely. Přístavba skrývá velký akumulátor pro skladování energie. Stanoviště tak má za úkol ukázat moderní technologie spojené s energetikou a elektromobilitou.

Diskuze ke článku
Honza
Měli by také něco udělat s oblastí Jeseníku. Poměrně turisticky atraktivní region a nabíječky žádné. Nejbližší u Šumperka v jakémsi dvoře a pak vůbec nic.. A ČEZ Hradec, Pardubice a pak až Ostrava.. :-( Nevíte, jestli se tam něco nechystá? Bohužel ani blízkost Polska to nezachrání, tam je to ještě horší..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze