ČEZ dočasně zlevňuje nabíjení. Bude nejlevnější v Česku

7
ČEZ dočasně zlevňuje nabíjení. Bude nejlevnější v Česku
Fotografie: Martin Pultzner, fDrive.cz
  • ČEZ uvádí časově omezenou akci od 1. 10. do konce roku, nazvanou Z 0 na 100
  • V jejím rámci nabídne registrovaným zákazníkům UFC nabíjení od 11 Kč za kilowatthodinu
  • Sleva platí na všech stanicích ČEZ a partnerských po celém Česku

Dominantní poskytovatel nabíjecích služeb, společnost ČEZ, přišel s časově omezenou akcí pro všechny zákazníky. Kdo je registrovaný a má paušál Standard nebo Premium, může od začátku října do konce roku nabíjet na ultrarychlých stanicích ČEZ nebo partnerských v Česku o dvě koruny za kilowatthodinu levněji. Pro Standard tedy bude platit akční cena 13 Kč/kWh včetně DPH místo obvyklých patnácti korun, pro Premium pak 11 Kč/kWh místo třinácti, což bude ve špičce nejnižší veřejná cena za UFC nabíjení v Česku.

Mimo špičku (12–16, 20–24 hod.) nabijete o chlup levněji jen u Superchargerů (10,61 Kč/kWh), ovšem pouze jako majitel Tesly. Nemáte-li Teslu a Supercharger poblíž, nejlevněji nabijete od 1. října do Silvestra rychlostí přes 150 kW právě u ČEZ.

Diskuze ke článku
Roman P
Roman P
Fakt úžasný... smekám... takže když si zaplatím nejdražší paušál u vydřiducha ČEZu, tak dostanu časově omezenou "super" akci, kde se s cenou na chvíli dostanou na úroveň Tesly, která jí má standardně bez nutnosti paušálu (pro Teslisty) a dlouhodobě...pecka, už tam běžím...
Michal Opluštil
Michal Opluštil
S ohledem na konkurenci by to měla být základní cena trvalá a to včetně základního tarifu. U Nás je hlavně ČEZ, ale kvůli UFC jsem si pořídil i PRE čip. Rozdíl 6,- za kWh je už fakt moc. A mám jej Basic, jelikož nabíjíme skoro jen doma. Čili na paušálu bych prodělal. Co je u ČEZ ale fajn, že to hned strhává z karty a nemusím v e-mailech hledat faktury.
Josef L
Josef L
Mě tyto akce nechávají chladným. Při cestování na delší vzdálenost hledáme pomalé nabíječky, abychom se stihli najíst nebo nakoupit, takže 50 kW je super, doufám, že ještě dlouho vydrží na místech.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze