Carsharing GreenGo se chystá na vstup do Prahy. Bude mít 40 elektrických e-upů!

4
Carsharing GreenGo se chystá na vstup do Prahy. Bude mít 40 elektrických e-upů!
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, fdrive.cz
  • Oficiální spuštění je plánováno na přelom ledna a února letošního roku
  • Momentálně carsharing GreenGo působí v Budapešti
  • K dispozici bude čtyřicet elektrických Volkswagenů e-up!

V Praze máme hned několik služeb, ať už jde o Lime, CAR4WAY, Anytime, Rekolu a tak bych mohl pokračovat. A to už nyní víme, že se do hlavního města ČR chystá další carsharing.

Konkrétně půjde o GreenGo. K dispozici bude 40 elektrických Volkswagenů e-up! a spuštění je plánováno na přelom ledna a února letošního roku. Už nyní není problém v Praze nějaké auto z tohoto nového carsharingu potkat. Jaké budou cenové podmínky a podobně zatím není známo. Na vše si budeme muset počkat až do oficiálního spuštění, které se blíží. Momentálně GreenGo provozuje svůj carsharing v Budapešti.

Nabízí se otázka, zda je na trhu ještě dostatek místa pro další podobnou službu. Na to však odpoví až čas. Ve finále z větší konkurence může čerpat především koncový uživatel.

Diskuze ke článku
Tomáš
Zatím ta auta stojí v Suchdole na střelnici... Smutný pohled, je jich tam fakt hodně. Lidi stěžují, že Car4Way blokuje veřejné nabíječky. Zejména ty PRE, kde je povolené trvalé stání, lidi tam ty auta klidně vrátí z výpujčky, čímž zablokují stanici do doby, než si to auto půjčí někdo další. Jsem zvědavý, jak to bude dál. Praha by IMHO měla nutit tahle firmy budovat síť vlastních pomalých nabíječek a motivovat uživatele, aby auta nabíjeli/odstavovali tam...
Lukáš
Já už ty auta vidím docela hojně postavat na Vinohradech. Mám i app ale nedaří se mi registrovat. Prostor v Praze ještě určitě je. Jelikož válka část anytime aut postava na okraji Prahy a sehnat auto v centru je problém.
Lukáš
Už je puštena registrace pokud máte zájem o 30min zdarma použijte promo kód 5yng7z6uuj
Roman
ZVACÍ PROMO KÓD

rkmu4gi4gn

Registrace a 30 minut ZDARMA ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze